event-256386 event-256386

Musiikki, Lasten tapahtumat

ISKELMÄ FESTIVAALI HIMOS


Järjestäjä:Iskelmä Festivaali Himos
Paikka:Himos Park
Osoite:Länsi-Himoksentie 4
42100 Jämsä
Pääsymaksu:235

Lähde:Lippu.fi

ISKELMÄ FESTIVAALI HIMOS

Iskelmä Festivaalit järjestetään heinäkuussa 2021 – kohtaamme viimeinkin livenä

Pääsemme juhlimaan Iskelmä Festivaaleja sekä Himoksella että Porissa tänä kesänä. Mukana hieno kattaus parhaita artisteja ja luvassa taatusti tunteellisia hetkiä, kun viimein kohtaamme taas livenä ja meillähän on tilaa juhlia väljästi! Iskelmä Festivaaleja tähdittää upea ohjelma!

Tapahtumassa juhlitaan turvallisesti
Turvallisuussyistä tämän vuoden Iskelmä Festivaalit toteutetaan poikkeusjärjestelyin. Yleisömäärää on rajoitettu huomattavasti ja ohjelmat on suunniteltu Iskelmä-lavan isolle kentälle sekä Himoksella että Porissa. Voimme myydä tapahtumiin vain rajoitun määrän lippuja ja tämän vuoksi emme voi taata, että lippuja riittää kaikille halukkaille.

Mikäli Iskelmä Festivaali ei kutsu sinua tänä vuonna, ymmärrämme tämän täysin ja voit siirtää Iskelmä Festivaalin lippusi ensi vuodelle 2022. Kiitos suuresti lipun säilyttämisestä. ❤ Halutessasi voit myös palauttaa lippusi ja saat rahasi takaisin.

Mikäli haluat vaihtaa lippusi vuodelle 2022, lähetäthän viestiä otsikolla "Lippuvaihto Iskelmä Festivaali Himos" osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi. Kerro viestissä tilausnumerosi ja yhteystietosi. Mikäli sinulla ei ole tiedossa tilausnumeroa, toimitathan meille kuvan lipustasi. Sinulla on myös mahdollisuus hakea rahan palautusta tai vaihtoa lahjakorttiin linkin https://web.lippu.fi/palautus/ kautta. Lippujen vaihdot tai palautukset on tehtävä 11.6.2021 mennessä.

***

VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-rannekkeen
- Buffetruokailu VIP-alueella (yksi ruokailu per päivä)
VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurieduilla.

www.iskelmafestivaali.fi
www.facebook.com/iskelmafestivaali
@iskelmafestivaali#iskelmäfestarit

Kommentoi tapahtumaa (0)