event-205408 event-205408

Messut ja markkinat

Leirintämajoitus


Järjestäjä:Seinäjoki
Paikka:Seinäjoki
Osoite:
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Leirintämajoitus

Seinäjoen Tangomarkkinoiden kesäfestivaalia oheistapahtumineen ei järjestetä 2021 vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Festivaalia juhlitaan seuraavan kerran 6. -10.7.2022

Vuoden 2020 ja 2021 tapahtumiin ostetut liput, passit ja leirintämajoituspaikat siirtyvät automaattisesti kesän 2022 tapahtumaan. Liput on myös mahdollista palauttaa 30.7.2021 mennessä ottamalla yhteyttä suoraan Tangotoimistoon:

Avoinna arkisin klo 9-17
Puh. (06) 420 1111
info@tangomarkkinat.fi

***



Kaikilla alueilla tai alueiden läheisyydessä on WC- ja peseytymistilat sekä sähkö. Lukion, Lakeuden puiston ja Sahalammen alueilla on mahdollisuus käyttää markiisia/etutelttaa.

Vaihtoaika to-la klo 12.

Lisätiedot majoituksesta ja eri alueiden sijainnista Seinäjoen Tangomarkkinoiden sivuilta.

***

Valitse haluamasi karavaanipaikka klikkaamalla Osta lippu -painiketta. Seuraavalla sivulla näkyy kuva karavaanialueesta, jossa karavaanipaikkojen sijainti on nähtävissä. Katso haluamasi paikan numero ja siirry alas Valitse liput -kohtaan.

Valitse haluamasi majoitusaika joko Valitse katsomo -listan vetovalikosta tai klikkaamalla alempana halutun aikavälin painiketta (esim. PE-SU). Valitse tämän jälkeen karavaanipaikat kartasta klikkaamalla. Klikkaamalla paikkaa tai viemällä hiiren paikan päälle näet paikkanumeron (paikan sijainnin voi halutessasi tarkistaa sivun ylälaidan karavaanialueen kuvasta). Valittu paikka siirtyy alas Valitse lipputyyppi -kohtaan.

Pääset jatkamaan tilausta valitsemalla Varaa liput. Seuraavissa kohdissa tulee täyttää yhteystiedot, valita toimitus- ja maksutapa sekä hyväksyä toimitusehdot. Tämän jälkeen siirryt maksamaan tilausta maksutavasta riippuen.

 

Kun olet lunastanut asuntoauto/-vaunupaikkasi, lataa sähköinen matkustajailmoitus. Tulosta ja palauta se täytettynä asuntoauto/-vaunualueen infopisteeseen saapuessasi.

Jos olet lunastanut paikkasi ennakkoon, muistathan ottaa paikkalipun mukaasi ja kiinnittää sen autosi tuulilasiin sisäpuolelle.

Lipun ostajien yhteystiedot luovutetaan tapahtumajärjestäjälle tiedottamista ja ohjeistamista varten.

Kommentoi tapahtumaa (0)