event-262286 event-262286

Musiikki

KARSTULAN MIESLAULAJAT: TULITAUKO


Järjestäjä:Lipputoimisto
Paikka:Elokuvateatteri Suoja
Osoite:Pylkömäentie 1
43500 Karstula
Pääsymaksu:24

Lähde:Lippu.fi

KARSTULAN MIESLAULAJAT: TULITAUKO

KARSTULAN MIESLAULAJAT
Maaseutupoliittinen musiikkisatiiri
TULITAUKO

Suurin piirtein ajalta, jolloin ihmiset hukkasivat juurensa ja maaseutua katsottiin nenanvartta pitkin. Kuoromme on jo pitemman aikaa kummastellut valtakunnan päättajien ja "metropolilaisten" nurjaa suhtautumista maaseutuun. lkään kuin kaupungin ja maaseudun välille olisi muodostunut muuri. Sanokaamme tätä muuria vaikka Kehä kolmoseksi. Olisiko asialle tehtavissa jotakin? Tuumasta toimeen! Kuoro päätti ryhtyä muurin purkajaksi urakkataksalla kuten Natti-Jussi revontulien sytyttäjäksi ja viela määräpäivään mennessaä. Samaan aikaan kaupungissa herää joku kumma kutina, joka panee etsimään omia juuria ja kadotettua maaseutua.

Tämä merkillinen kulkutauti tuntuu vaivaavan myös Bundensdorfin hienosto-pariskuntaa, Gunillaa ja Andersia. Viimeisen pisaran tähän juurettomuuteen antaa pamaus, joka ylittää jopa kaupungin normaalin korvia huumaavan melskeen! Hermo on pinnassa ja niinpä he päättävät lähteä rauhoittumaan - ikään kuin pioneerimatkalle. Kaikkihan on vain puhelinsoiton päässä. Vai onko? Vaivihkaa rakentunut muuri saattaakin osoittautua luultua korkeammaksi.

Ehtiikö kuoro räjäyttää muurin ja siirtää Kehä kolmosen määräaikaan mennessa Karstulan tasalle? Pääsevätko Gunilla ja Anders lepuuttamaan hermojaan kuviteltuun maaseudun rauhaan? Asiassa yrittää auttaa Juhani Lehtosen käsikirjoitus "Tulitauko", seka kuoron ja orkesterin 25 eri musiikkikappaletta Olli Oikarin johdolla. Vihreille niityille Gunillaa (Päivi Muhonen) ja Andersia (Jukka Ruusuvirta) ohjastaa ja polkua dramatisoi Seppojuhani Ruotsalainen, apuohjaajana Eero Jokela.
Ps. Käsikirjoittaja huomauttaa, etta tekstissä vilahtelevilla keksityillä (tutuillakaan) nimillä ei ole tapahtumien kanssa mitään tekemistä!

Toiset rakentavat muureja - toiset purkavat
Karstulan Mieslaulajat

Ryhmähinta 25 € + laskutus- ja toimituskulut
Ryhmämyynti esityksiin numerossa 068229800 (arkisin 11-16) sekä spostiosoitteessa myynti@lipputoimisto.fi

www.mieslaulajat.fi
www.facebook.com/karstulanmieslaulajat/

Väliaikatarjoilut: Puh 0400-772988 Klo 17 jälkeen tai sähköpostilla sarisisko60@outlook.com

Karstulan Mieslaulajat: Tulitauko
Maaseutupoliittinen musiikkisatiiri
Esitykset 18.9.2021 - 28.11.2021

www.mieslaulajat.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)