event-263155 event-263155

Teatteri ja ooppera

KATRI HELENA




































Järjestäjä:Vaasan kaupunginteatteri
Paikka:Romeo
Osoite:Pitkäkatu 53
65100 VAASA Vaasa
Pääsymaksu:min 22 € - max 44

Lähde:Netticket

KATRI HELENA

Vaasan kaupunginteatteri / Suuri näyttämö, Pitkäkatu 53, puh 06 3253961

Musikaali valovoimaisesta tähdestä!

Katri Helena on musikaali tahdonvoimasta. Yhden maamme valovoimaisimman iskelmätähden lähes kuusikymmenvuotinen ura on häikäisevä ja uskomattoman polveileva. Musikaali on upea tarina voimakastahtoisesta naisesta, joka on sukupolvensa rohkea tiennäyttäjä. Katri Helena on matkannut läpi menestysten, julkisuuden ja henkilökohtaisen elämän karikoiden luottaen vahvasti musiikin voimaan. Tämä sädehtivä, vahva nainen on luonut uran ja elänyt elämän, joka on vähintään musikaalin arvoinen.

Iskelmälaulajana tunnettu estraditaiteilija on tanssilavojen ja viihdekonserttien lisäksi tehnyt uraa musikaali- ja operettiesiintyjänä, ollut mukana Danny-kiertueella ja edustanut Suomea kahdesti Euroviisuissa. Rakastettu artisti on kulkenut elämässämme jo usean sukupolven ajan tunteidemme tulkkina, tanssiin johdattajana ja yhteisten hetkien tunnelmanluojana. Musikaalin kaunis ja koskettava tarina vie mukaansa tähden elämään ja ennen kaikkea hänen unohtumattomien laulujensa maailmaan. Puhelinlangat laulaa, Katson sineen taivaan ja Anna mulle tähtitaivas ovat meille kaikille tuttuja, mutta nyt ne saavat ylleen musikaalin kimallusta ja tähtisadetta.

Katri Helena -musikaali on täynnä upeita, tunnettuja ja ikivihreitä sävelmiä. Suuri joukko Vaasan kaupunginteatterin näyttelijöitä, tanssijoita ja taitavia lapsiesiintyjiä sekä kahdeksanhenkinen orkesteri vie unohtumattomalle musikaalimatkalle rakastettujen sävelten siivittämänä.

”Toivotan Vaasan kaupunginteatterin esityksen katsojille hyvää aikamatkaa minun elämäni kaltaisissa käänteissä!” - Katri Helena

Lippuvaraukset puh 06 3253961 tai 040 703 7714 tai vkt@vaasa.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)