event-240953 event-240953

Lasten tapahtumat

STATIC-X


Järjestäjä:Static X
Paikka:Tapahtumakeskus Telakka
Osoite:Henry Fordin katu 6
00150 Helsinki
Pääsymaksu:49

Lähde:Lippu.fi

STATIC-X

Industrial metalin legenda Static-X Suomeen ensi vuoden syyskuussa!

Industrial metalin eittämättömiin legendoihin lukeutuva Static-X -yhtye saapuu konsertoimaan Suomeen ensi vuoden syyskuussa. Tämä ”evil discon” mestari nähdään Tapahtumakeskus Telakalla, Helsingissä, 12. syyskuuta 2021.

Static-X juhlistaa Suomeen saapuvalla kiertueellaan yhtyeen huippumenestykseen nostanutta Wisconsin Death Trip -albumia, jonka ilmestymisestä on tullut kuluneeksi 20 vuotta. Samalla yhtye kunnioittaa sen perustajaa, Wayne Staticia, joka menehtyi traagisesti marraskuussa 2014.

- Tarjoamme yleisöllemme parhaan mahdollisen tunnelman vuodelta 1999, jolloin Wisconsin Death Trip -albumi ilmestyi. Luvassa on ultimaalista soittoa korkealta ja kovaa, korostaa yhtyeen basisti Tony Campos.

- Tiedämme, että porukoita kiinnostaa tietää, kuka on bändimme laulajana keikoilla. Pohdimme asiaa pitkään ja
päädyimme lopulta siihen, että Waynea ei voi korvata kukaan ulkopuolinen. Hoidamme laulun siis itse, eli Tony ja kitaristimme Koichi sekä minä, toteaa yhtyeen rumpali Ken Jay.

Static-X julkaisi viimeisimmän albuminsa, Project Regeneration Vol. 1, heinäkuussa. Kyseessä oli yhtyeen ensimmäinen studioalbumi yhteentoista vuoteen. Albumilla on mukana myös aiemmin julkaisemattomia osuuksia edesmenneen Wayne Staticin nauhoituksista.

Konsertin järjestäjä: All Things Live Finland

Kommentoi tapahtumaa (0)