event-245507 event-245507

Lasten tapahtumat

BOWIE STARMAN


Järjestäjä:Bowie Starman
Paikka:Tampere-talo, Iso sali
Osoite:Yliopistonkatu 55
33100 Tampere
Pääsymaksu:min 39 € - max 49

Lähde:Lippu.fi

BOWIE STARMAN

Ylistetty Bowie Starman herättää David Bowien perinnön henkiin huhtikuussa Tampereella ja Helsingissä

Bowien pitkäaikaisen kitaristin Gerry Leonardin tähdittämä tribuuttiyhtye kerää ylistäviä arvioita.

David Bowien legendaarisen kitaristin Gerry Leonardin tähdittämä Bowie Starman -konsertti kuullaan Suomessa tänä keväänä kahdesti: Bowien unohtumattomat biisit täyttävät Tampere-talon 28.4. sekä Helsingin Kulttuuritalon seuraavana päivänä 29. huhtikuuta.

Bowie Starman -konsertit vievät kuulijat musiikilliselle matkalle läpi David Bowien uskomattoman uran. Omalla tasollaan operoinut monimuotoinen artisti jätti perinnön, joka herää nyt siis henkiin niin lähellä alkuperäistä toteutusta kuin se on vain mahdollista.

Kiertue on jo nyt kerännyt ylistäviä arvioita ympäri maailman, ja Bowien läheiset ovat kehuneet esityksen kunnioittavan edesmennyttä musiikillista taituria täydellisesti: "Mahtava soundi, joka auttaa pitämään Bowien soundin edelleen elossa", David Bowien basistina vuosivälillä toiminut 1983–1987 Carmine Rojas luonnehtii.

"Lähin mahdollinen aito Bowie-kokemus. David olisi rakastanut heitä", Bowien HERO: David Bowie -kirjan kirjoittaja Lesley-Ann Jones puolestaan toteaa.

Kattavissa illoissa päästään matkaamaan David Bowien musiikin kanssa aina vuodesta 1962 hänen viimeisimpiin vuosiinsa, ja konserttien kivijalan muuraa iso nippu Bowien tuotannon helmiä aina Let´s Dancesta China Girliin ja Life On Marsista Ashes To Ashes -hittiin.

Brixtonissa syntynyt David Bowie aloitti musiikillisen uransa vain 15-vuotiaana, joten kattavasta tuotannosta on myös ollut mistä valita. Yli 140 miljoonan albumin myynnillään hän on edelleen yksi maailman menestyneimpiä muusikoita. Bowie ehti saavuttaa yksinomaan Iso-Britanniassa yhdeksän platinalevyä, 11 kultalevyä sekä kahdeksan hopeaa. Yhdysvalloista kantautui kotiin viisi platinaa ja yhdeksän kultalevyä – unohtamatta omaa tähteä Hollywoodin kuuluisalla Walk of Famella. Bowie julkaisi viimeisimmän Blackstar-albuminsa juuri ennen menehtymistään syöpään vuonna 2016.

Bowie Starman

28.4.2020 Tampere-talo
29.4.2020 Kulttuuritalo, Helsinki
Liput alkaen 39€

Kommentoi tapahtumaa (0)