event-237711 event-237711

Lasten tapahtumat

ISOMÄKI ROCKS K-18


Järjestäjä:
Paikka:Isomäki Areena
Osoite:Metsämiehenkatu 21
28500 Pori
Pääsymaksu:min 38.5 € - max 79.5

Lähde:Lippu.fi

ISOMÄKI ROCKS K-18

Kotimaisen raskaan sarjan kärkitrio Isomäki Rocks tapahtumassa

Lauantaina 30.10.2021 lavan ottavat haltuun todellinen kotimaisen raskaan sarjan kärki, kun keikkakokemusta janoavaa yleisöä viihdyttää trio Mokoma, Viikate ja Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus.

Mokoma on Lappeenrannasta lähtöisin oleva, suomenkielistä metallia esittävä yhtye. Mokoman perusti Marko Annala sooloprojektinaan jouluna 1996. Bändin nousujohteinen suosio alkoi vuonna 2003 Kurimus-albumia edeltäneestä singlejulkaisusta Takatalvi, joka esitteli yhtyeen uuden, aiempaa raskaamman tyylin. Mokoma on uransa aikana julkaissut yhteensä 11 sähkökokoonpanolla soitettua albumia ja 2 akustista levyä sekä lukuisia singlejä sekä EP:itä. Yhtyeen albumeista viisi (Sydänjuuret, Kuoleman Laulukunnaat, Luihin ja ytimiin, 180 astetta, Elävien kirjoihin) on myynyt kultaa. Vuodesta 2006 lähtien kaikki Mokoman pitkäsoitot ovat nousseet julkaisunsa jälkeen virallisen listan paalupaikalle. Näiden lisäksi myös Viides vuodenaika -EP sekä Mokoma -DVD ovat myyneet kultaa ja vieneet ykköspaikat virallisilla myyntilistoilla. Yhteensä Mokoman äänitteitä on myyty kaiken kaikkiaan lähes 150 000 kappaletta.

Suomalaisten alakuloa jo vuodesta 1996 ruokkinut kymenlaaksolainen rockyhtye Viikate on julkaissut 12 pitkäsoittoa. Lisäksi lukuisia pikkujulkaisuja sekä muutama kokoelmalevy sekä 3 dvd:tä. Kultalevyn yhtye on pokannut kuudesta levystään. Yhtye aloitti keikkailun helmikuussa 2001 ja on keikkaillut tasaisen menestyksekkäästi koko uran ajan.

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus tunnetaan uniikista raskaan rokin soundistaan. Yhtye perustettiin vuonna 1996 ja se teki huikean kahdeksan vuotta kestäneen uran suomalaisen raskaan rokin estradilla. Viidestä albumista neljä on ylittänyt kulta- tai platinarajan, ja myöskin live-esiintymisten suosio oli armottoman menestyksekäs. Kokoonpanon tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat esimerkiksi Nyt on mies!, Surupuku, Lumessakahlaajat, Rajaton rakkaus, Kylmä tila ja Hyvä ihminen. Myytyjä albumeja on yli 130 000 kappaletta. Vuonna 2002 yhtye palkittiin peräti neljällä Emma-palkinnolla (Vuoden pop/rock-albumi, Vuoden albumi, Vuoden biisi sekä Vuoden yhtye). Joulukuussa 2004 yhtye jäi määrittelemättömän pituiselle keikkatauolle, kunnes noin kaksi vuotta myöhemmin kertoi uransa päättyneen lopullisesti. Yhtye teki paluun vuonna 2017 ja julkaisi albumin Lauluja Suomesta, keikat jatkuivat fanien riemuksi jälleen kesällä 2018.

Tapahtuma on K-18.

Aikataulut:
Klo 19:00 Ovet
Klo 20:00 Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus
Klo 21:30 Viikate
Klo 23:00 Mokoma

AITIOT JA RAVINTOLAPÖYDÄT: https://assat.com/fi-fi/article/etusivu/isomaen-konserttisyksy-2021/5361/

VIP-liput ennakkoon 72,50€
VIP-lippu sisältää buffetruokailun klo 18:30-20:30, Ravintola Patasydämen (3.krs) palvelut sekä katsomopaikat anniskelukatsomosta. Oma sisäänkäynti aition ovista.

VIP Buffet

Raikasta vihersalaattia
Huikoon caesarsalaattia
Perunasalaattia ja paahdettua pekonia
Tomaatti-fetasalaattia
Huikoon valkosipulimajoneesia
Timjamimarinoitua punasipulia
Mummonkurkkuja
Yrttimarinoituja Oliiveja
Kirkas coleslaw
Pico de gallo tuoresalsaa

Briossisämpylöitä
Naudan rotukarjan burgerpihvejä
Omena BBQ-glaseerattua porsaankylkeä
Maalaisranskalaiset
Maissi-jalapenopaistos

Kahvi + Nutellamousse

Kommentoi tapahtumaa (0)