event-267809 event-267809

Teatteri ja ooppera

Sukuvika


























Järjestäjä:Oulun Työväen Näyttämö
Paikka:Oulun Työväen Näyttämö
Osoite:Upseerinkatu 4
90100 OULU Oulu
Pääsymaksu:min 10 € - max 19

Lähde:Netticket

Sukuvika

Oulun Työväen Näyttämö
Upseerinkatu 4, 90130 OULU

Katsomokartta on suunniteltu parillisille varauksille riittävillä turvaväleillä. Mikäli haluat ostaa parittoman määrän lippuja (esim 1, 3, 5, 7, 9) tai yli 10 lippua, voit ostaa ne ottamalla yhteyttä OTN:n lipunmyyntiin liput@otn.fi, niin varmistamme, että saatte riittävän turvavälin toiseen seurueeseen. Viestissäsi kerro, miten monta lippua haluat, mihin näytökseen ja yhteystietosi (puhelinnumero, sähköpostiosoite).

Miksi ylihoitajalla on viidentoista senttimetrin mittainen ruisku tarttunut pakaraan ? Miksi tohtori Bonneyllä on vaimo, josta hän ei ole tietoinen? Miksi tohtori Mortimore puolestaan väittää olevansa kirkkoherra? Miksi entinen sairaanhoitaja Jane Tate ei ole täysin varma miehensä sukunimestä? Ja miksi nimi Lesley viittaa milloin neuroottiseen koiraan, naapuriosaston potilaaseen tai vihaiseen nuoreen punkkaripoikaan?
Näihin ja moniin muihin mutkikkaisiin kysymyksiin saadaan vastaus Ray Cooneyn vauhdikkaassa sairaalakomediassa Sukuvika (It Runs in the Family), jonka Oulun Työväen Näyttämölle ohjaa Markus Packalén. Ensi-ilta on perjantaina 15.10.2021 klo 19 ja näytökset jatkuvat perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin 12.12.2021 saakka.

Liput: 19/18/10€, ryhmälippu (yli 10 henkilöä) kuuluu alennusryhmän hintaan. Sisältää palvelumaksun.

Kesto 2h sis. väliajan

Kommentoi tapahtumaa (0)