event-244018 event-244018

Musiikki, Teatteri ja ooppera, Muut

SELLOSALI: THE ELVIS CONCERT 2021


Järjestäjä:Sellosali
Paikka:Sellosali, Leppävaara Soittoniekanaukio
Osoite:Soittoniekanaukio 1 A
02600 Espoo
Pääsymaksu:
Lähde:Lippu.fi

SELLOSALI: THE ELVIS CONCERT 2021

Suursuosittu Elvis-tribuuttikonsertti tekee paluun Sellosaliin!

Elvis-huuma ei näytä laantumisen merkkejä, päinvastoin kuninkaan suosio näyttää vain kasvavan vuosi vuodelta.

Elvis konsertit Sellosalissa ovat olleet toistuva perinne vuodesta 2014 ja tilaisuudet ovat tavanneet myydä loppuun hyvissä ajoin ennakkoon. Seuraavan kerran suosittu konsepti nähdään Sellosalissa marraskuun 5. päivä 2021.

Aloimme tehdä näitä Elvis kiertueita noin kymmenen vuotta sitten vastareaktiona teennäisiä Elvis imitaattoreita vastaan. Koin että Kuningas ansaitsee korkeatasoisemman show’n”, konserttien tuottaja Arjan Deelen avaa.

Deelen on pestannut projektiin lukuisia Elviksen kanssa alun perin soittaneita muusikoita. Hän rekrytoi myös Dwight Icenhowerin, joka on tunnettu maailman parhaimpana Elvis-tribuuttiartistina.

Halusimme tehdä pesäeron stereotyyppisistä imitaattoreista ja tarjota konsertin johon Elvis olisi itse saattanut osallistua, jos olisi elossa tänä päivänä”.

Elvis konsertissa Sellosalissa nähdään rumpali Bob Lanning ja taustalaulaja Jim Murray The Imperials -yhtyeestä. Vuosi 2020 on muusikoille erityinen, sillä siitä on tasan 50 vuotta, kun he tekivät töitä itse Elviksen kanssa. Tämä konsertti juhlistaa merkkipaalua.

Yhtye esittää useita kappaleita, joita tribuuttikonsertissa kuultavat alkuperäismuusikot esittivät aikoinaan yhdessä Elviksen kanssa, unohtamatta lukuisia yleisön rakastamia Elviksen klassikkokappaleita.

Tämän lähemmäs kuningasta et pääse!

Kesto 2 h, sis. väliajan

Kommentoi tapahtumaa (0)