event-252458 event-252458

Musiikki, Messut ja markkinat

We Jazz 2021


Järjestäjä:Helsinki
Paikka:Helsinki
Osoite:
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

We Jazz 2021

We Jazz 2021 28.11.-5.12.2021

Järjestyksessään kahdeksas We Jazz -festivaali huipentaa musiikkivuoden ja tarjoaa svengiä vuoden pimeimpään aikaan 28.11.–5.12. Jazztähdet meiltä ja muualta muuttavat Helsingin kansainvälisen huipputason jazzkaupungiksi seitsemän päivän ajaksi tapahtumassa, jota usein syystäkin kutsutaan "installaatioksi" ja "utopiaksi". Monia jazzin eri tyylisuuntia heijastelevat konsertit järjestetään toinen toistaan elämyksellisimmissä ja usein varsin yllättävissäkin tiloissa.

Tätä on paras jazz juuri nyt.

Ohjelmisto kokonaisuudessaan ja tarkemmat kokoonpanotiedot: wejazz.fi/2021

Nähdään Joulukuussa! <3<3<3

***

Haluamme, että We Jazz on kaikille osallistujille turvallinen elämys. Noudatamme tapahtuman järjestämisessä viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia. Kiinnitämme festivaalilla erityistä huomiota hygieniatasoon ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä konserteissa. Huolehdithan festivaalilla vieraillessasi käsihygieniasta – käsidesiä on saatavilla kaikilla esityspaikoilla.

Huomioithan tapahtumapaikkakohtaiset koronapassikäytännöt. Koronapassi on käytössä paikoissa, joissa on anniskelua. Näitä ovat: G Livelab Helsinki, Glo Hotel Art Jugend Hall, Kuudes Linja, Ravintola Tanner, Suvilahti: Tiivistämö, Tavastia, Way Bakery & Wine Bar ja Ääniwalli. Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan tapahtumapaikkojen ovella.



Osaan konserteista on 18 vuoden ikäraja. Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät veloituksetta aikuisen seurassa konsertteihin, joissa ei ole ikärajaa. Tarkista ikäraja lippua ostaessasi.

Alennuksiin oikeuttavat todistukset tarkistetaan ovella.

Kausikortit:

Loppuunmyyty.

  • Sisältää sisäänpääsyn kaikkiin We Jazz 2021 -tapahtuman konsertteihin Jazz kiinnostaa -brunssia 29.11.2021 lukuun ottamatta.
  • Kausikortteja on myynnissä rajoitettu määrä.
  • Kausikortti on henkilökohtainen ja siihen tulee asiakkaan nimi. Asiakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä tarvittaessa.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Huomaathan, että peruttuun We Jazz 2020 -tapahtumaan ostetut kausikortit sekä liput eivät käy vuoden 2021 tapahtumaan.
 

Osa festivaalin konserttipaikoista on esteettömiä, ja niissä on myös rajoitettu määrä pyörätuolipaikkoja. Pyörätuolilla saapuvan asiakkaan avustaja pääsee konserttiin veloituksetta.

Esteettömiä konserttipaikkoja ovat Aleksanterin teatteri, Artek Helsinki, Glasshouse Helsinki, G Livelab Helsinki, GLO Hotel Art Jugend Hall, Kuudes Linja, Suvilahti: Tiivistämö ja Mittarikorjaamo, Tavastia ja Ääniwalli.

Kommentoi tapahtumaa (0)