event-250402 event-250402

Musiikki

Vahtera, Penni


Järjestäjä:On the Rocks
Paikka:On the Rocks
Osoite:Mikonkatu 15
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.10

Lähde:Tiketti

Vahtera, Penni

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen.

Alkuperäiselle päivämäärälle 27.1.2021, 3.6.2021 ja 1.9.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 20.10.2021 mennessä.

***

Vahtera ja Penni On The Rocksiin

"En oo enää parikymppinen, mut en oo myöskään viel nähny kaikkee. Oon kerenny kyllä kokemaan yhtä sun toista, ja kaikki luulee et mulla on tässä vaiheessa jo kaikki selvillä, mut ei mulla oikeesti oo."

Vahtera, koko nimeltään Meri Vahtera, laulaa aikuisen ihmisen maailmasta. Siitä, kun on muitakin ilon- ja huolenaiheita kuin dokaaminen ja yhden illan jutut. Parisuhteiden raastavuudesta ja toisaalta ihanuudsta. Vahteran musiikissa kuuluu skandinaavinen viileys samalla kun se etenee suomalaisten modernien popikonien viitoittamalla tiellä. Kappaleissa kietoutuvat toisiinsa haikeus, lohdullisuus ja toiveikkuus.

Meri on keikkaillut pienimuotoisesti ja harrastanut musiikkia koko elämänsä sen ollen hänen intohimonsa. Meri on myös pelannut salibandya SM-tasollakin asti, mutta vasta jätettyään lajin loukkaantumisten takia, hän päätti ryhtyä toimeen musiikkiuransa edistämiseksi. Hän osallistui vuoden 2016 Voice of Finlandiin ja sijoittui kilpailussa lopulta kolmanneksi. Moni muistaakin kaudesta ainoastaan Merin; hattupäisen helsinkiläisen joka lauloi tekstit niin, että jokainen uskoi. Kisan kautta hän tapasi tuottaja Jonas Olssonin, jonka kanssa näkemykset musiikista ja artistiudesta kohtasivat. Meri ja Jonas alkoivat tekemään musiikkia yhdessä ja vuonna 2017 Vahtera solmi Levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa.

Vahteran ensimmäinen albumi "Vahtera" julkaistiin keväällä 2020 Universal Musicin kautta.

Illan avaa Helsinkiläinen pop-artisti Penni.



Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Ovet: 19:00

Kommentoi tapahtumaa (0)