event-221242 event-221242

Lasten tapahtumat

THE SIMON & GARFUNKEL STORY


Järjestäjä:The Simon & Garfunkel Story
Paikka:Lappeenranta-sali
Osoite:Villimiehenkatu 1
53101 Lappeenranta
Pääsymaksu:45.0

Lähde:Lippu.fi

THE SIMON & GARFUNKEL STORY

THE SIMON & GARFUNKEL STORY SUOMEEN TAMMIKUUSSA 2022

Lontoon West Endin teattereista maailmanlaajuiseksi menestystarinaksi noussut brittiläinen The Simon & Garfunkel Story nähdään tammikuussa 2022 Suomessa viidellä paikkakunnalla. Jo yli puoli miljoonaa katsojaa yli 50 maassa kerännyt The Simon & Garfunkel Story vie katsojan aikamatkalle läpi palvotun folk-yhtyeen värikkäiden vaiheiden. Esityksessä kuullaan Simon & Garfunkelin rakastetuimpia hittejä huippubändin esittämänä ja valkokankaalle projisoitavan kuva- ja videomateriaalin siivittämänä. Joulukuulta 2020 siirrettyihin konsertteihin ostetut pääsyliput käyvät tammikuun 2022 konserteissa sellaisenaan. Lippujen palautusaika on päättynyt 30.11.2020.

Konserttien päivämäärät ovat:
Ti 18.1.2022 Lappeenranta, Lappeenranta-sali
Ke 19.1.2022 Helsinki, Kulttuuritalo
To 20.1.2022 Kokkola, Snellman-Sali
La 22.1.2022 Lahti, Sibeliustalon Pääsali

Jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy ajankohtaan johon ostaja ei pääse osallistumaan, voi liput molemmissa tapauksissa palauttaa tapahtumakohtaisten käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan tai siirtämään, tiedotamme siitä asiakkaita erikseen sähköpostitse oston yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tieto päivittyy myös tapahtuman lipunmyyntisivulle.
_________________________________________________________

Tapahtumarajoitusten ollessa voimassa tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut konserttipaikalle.

Kommentoi tapahtumaa (0)