event-247657 event-247657

Lasten tapahtumat

THE BLACK DAHLIA MURDER VERMINOUS TOUR


Järjestäjä:The Black Dahlia Murder
Paikka:Hevimesta
Osoite:Uusikatu 23
90100 Oulu
Pääsymaksu:25

Lähde:Lippu.fi

THE BLACK DAHLIA MURDER VERMINOUS TOUR

Särmikkyyttä helmikuuhun!
The Black Dahlia Murder esiintyy Oulussa, Tampereella ja Helsingissä.

Amerikkalaisyhtye The Black Dahlia Murder julkaisi albumin Verminous tämän vuoden huhtikuussa. Pitkäsoiton ilmestymistä juhlistava kiertue saapuu Suomeen helmikuussa 2021. Melodista death metal -paahtoa monipuolisesti suoltava bändi ääntelee Oulussa, Tampereella ja Helsingissä.

Verminous on vuonna 2001 perustetun orkesterin yhdeksäs pitkäsoitto. Uransa aikana useasti Suomessa käynyt ja vankan fanikannan rakentanut viisikko on nyt kovemmassa iskussa kuin koskaan.

– Kehityksemme jatkuu levy levyltä. Verminous on värikäs, tunnelmallinen ja vahva albumi, joka korostaa The Black Dahlia Murderin särmikkyyttä. Pitkäsoiton jokainen biisi elää ja hengittää ja kokonaisuudesta muodostuu paras, mitä olemme koskaan saaneet aikaan, laulaja Trevor Strnad tiivistää.

The Black Dahlia Murderin seurassa rundaa kaksi muutakin yhtyettä. Amerikkalainen Rings of Saturn luokittelee itsensä mystisesti aliencoreksi ja brittibändi Viscera laajentaa perinteistä death metal -tyyliä techdeathin ja deathcoren suuntaan… luvassa on kaikilla mittapuilla laskettuna 101-prosenttinen annos “sitä itseään”!

Kommentoi tapahtumaa (0)