event-250453 event-250453

Musiikki

Kotiteollisuus, Ville Laihiala & Saattajat, Riasa


Järjestäjä:Rytmikorjaamo
Paikka:Rytmikorjaamo
Osoite:Vaasantie 11
60101 Seinäjoki
Pääsymaksu:alk.23,50

Lähde:Tiketti

Kotiteollisuus, Ville Laihiala & Saattajat, Riasa

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 1.5.2021 ja 25.3.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 24.5.2022 mennessä

***

Kotiteollisuus on koko uransa ajan keikkaillut ahkerasti festareilla ja pitkillä kiertueillaan. Jouni Hynynen summaa: "Keikkailussa on parasta se, että silloin ollaan aidossa kontaktissa faneihin. Keikoista saa valtavasti virtaa, vaikka meidän energiatasolla sitä haihtuu samalla myös hikenä ja pieruina taivaan tuuliin. Mutta tietääpähän ainakin tehneensä jotain, kun valumme keikkojen jälkeen takahuoneeseen puuskuttamaan ja puristamaan hikeä läpimäristä paidoistamme. Mutta kontakti yleisöön, se on tärkeintä ja antavinta. Nähdään Seinäjoen Rytmikorjaamolla!".

Kotiteollisuus on:
Jouni Hynynen - laulu ja kitara
Jari Sinkkonen - rummut ja taustalaulu
Janne Hongisto - bassokitara ja taustalaulu
Miitri Aaltonen - kitara ja taustalaulu

VILLE LAIHIALA & SAATTAJAT

Suomalaisen metallimusiikin tunnetuimpiin nimiin kuuluva Ville Laihiala julkaisee syyskuussa ensimmäistä kertaa musiikkia soolona ja suomenkielellä. Ville Laihiala & Saattajat kokoonpanon debyyttialbumi ilmestyy Sakara Recordsin kautta 9. syyskuuta ja bändi kiertää Suomea loka-marraskuussa. Muun muassa Sentencedistä tuttu Ville Laihiala jakaa lavan bändinsä kanssa, johon kuuluvat rumpali Aksu Hanttu (Entwine, S-Tool), kitaristit Janne Dahlgren (Poisonblack) ja Kimmo Hiltunen (Lullacry, S-Tool) sekä basson varressa Sami Leppikangas (ex-Lullacry, S-Tool). Ville Laihiala & Saattajat kokoonpanon ensimmäiset singlet ”Maailma loppuu” ja Ismo Alanko -laina ”Rakkaus on ruma sana” ovat saaneet lupaavaa palautetta osakseen.

@sakararecords

@fullsteamagency

@stoolofficial



Showtime:

20:00 ovet

20:30 Riasa

21:00 Ville Laihiala & Saattajat

22:15 Kotiteollisuus

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Kuva: Jyty Syrjäläinen

***

Dinner -lippu sisältää ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ovien avaamisesta kaksi tuntia eteenpäin merkittynä päivänä.

Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi .

__

BURGER BUFFET

Kokoa itse mieleisesi burgerit Varickon seisovasta pöydästä. Pöydässä tarjolla paikallisen leipomon muhkeita briossisämpylöitä, joiden täytteeksi itse tehdyt jauhelihapihvit, vegaaniset mustapapu-kasvispihvit omalla reseptillä sekä revittyä lime-inkiväärikanaa. Salaattipöydässä runsaasti asiaankuuluvia lisukkeita ja muita täytteitä, mm. cheddarjuustokastiketta, aiolia, chilimajoneesia, remouladea, marinoitua punasipulia sekä tuoreita kasviksia. Lisäksi talon rapeat maalaislohkoperunat. L, (VE, pyynnöstä G)

__

Osta Varickon dinner-liput erikseen täältä.

Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

***


***

Tapahtuma toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla ja tehostetuilla hygienia- ja turvallisuustoimilla.

Noudatathan ohjeistustamme saapuessasi meille:

- Älä saavu tapahtumaan, jos tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta.
- Huolehdi omalta osaltasi käsihygieniasta sekä turvaväleistä tapahtumaan tullessasi, tapahtuman aikana sekä tapahtumasta poistuessasi.
- Suosittelemme maskin käyttöä.
- Nauti elävästä musiikista.

Kommentoi tapahtumaa (0)