event-240609 event-240609

Musiikki

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani


Järjestäjä:Raahesali
Paikka:Raahesali
Osoite:Kirkkokatu 28
92100 Raahe
Pääsymaksu:alk.41,50

Lähde:Tiketti

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Tapahtuma on siirtynyt. Uusi konserttipäivä on 31.3.2022!

Alkuperäiselle päivämäärälle 8.4.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 28.2.2021 mennessä.

***

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani 31.3.2022 Raahesalissa

Uuden, suoraan Suomen virallisen listan listaykköseksikin nousseen albumin "Paluu paratiisiin" julkaissut suosikkiyhtye Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani korvaa peruuntuneet konserttisalikeikat uudella kiertueella "Paluu paratiisiin 2022" ensi vuonna.

Uuden albumin julkaisua juhlistava lähes loppuunmyyty konserttisalikiertue jouduttiin perumaan koronaviruksen vuoksi aivan alkutaipaleella. Juuri uudella keikkasetillään vauhtiin päässyt yhtye harmittelee kiertueen peruuntumista ja odottaa malttamattomana korvaavia konsertteja. Tuure Kilpeläinen kommentoi kiertuetilannetta näin:

"Erikoinen tilanne. Tämäkin historiallinen hetki saatiin elää ja nähdä. Mä luulen, että tämän jälkeen musa ja yhdessä soittaminen on entistä tärkeämpi asia meille. Kun sen mahdollisuus viedään hetkeksi pois, tajuaa miten tärkeä juttu se on! Onneksi ei puhuta kiertueen perumisesta, vaan se siirtyy. Merkittävää on se, että kiertue jatkuu samana päivämääränä mihin se nyt tyssäsi. Toivottavasti pääsette mukaan vuodenkin päästä. Kerätään nyt voimia ja kohta taas soi. Paluu paratiisiin koittaa!"

Seuraa somessa:
Facebook: @tuurekilpeläinen
Instagram: @tuurekilpeläinen

Huom! lippuja myydään voimassa olevien rajoituksien mukaisesti ja lippuja avataan mahdollisesti myyntiin lisää, mikäli tilanne sen sallii  

 

Facebook-tapahtuma



Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Tapahtuman turvallisuusohje:

- Tulethan tapahtumaan vain terveenä ja oireettomana.

- Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

- Toivomme teidän käyttävän tilaisuuksissa hengityssuojaimia. Meillä ei ole myynnissä niitä.

- Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta.

- Otamme käyttöön koronatodistus-käytännön siinä tapauksessa, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.


Kommentoi tapahtumaa (0)