event-219773 event-219773

Musiikki

Clannad (IE)


Järjestäjä:Kulttuuritalo
Paikka:Kulttuuritalo
Osoite:Sturenkatu 4
00510 Helsinki
Pääsymaksu:alk.49

Lähde:Tiketti

Clannad (IE)

KEIKKA SIIRTYY VUOTEEN 2022!

Koronaepidemian johdosta Clannadin konserttikiertue keskeytyi ja 6.4.2020 päivämäärälle suunniteltu ja aikaisemmin siirretty päivämäärä 28.3.2021 siirtyy uudelleen. Uusi päivämäärä on 24.4.2022.

Aikaisemmat liput käyvät uudelle päivälle normaalisti ja ei aiheuta muutoksia.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja  7.4.2021 mennessä.

***

Irlantilaisen folk-popin jättinimi Clannad saapuu jäähyväiskiertueellaan Suomeen

50 vuotta taiteellaan ihastuttanut kelttiläisvaikutteinen kokoonpano esiintyy Kulttuuritalolla 28.3.2021

Irlantilainen Clannad päättelee puoli vuosisataa kestäneen uransa. Sielukkaasti new age -henkeä, poppia ja folk-perinteitä yhdistelevä irlantilaiskokoonpano poistuu suurilta esiintymislavoilta näyttävästi: orkesteri lähtee keväällä puolitoista vuotta kestävälle maailmankiertueelle aina Australiaa, Japania ja Etelä-Amerikkaa myöten. Suomeen kokoonpano saadaan Helsingin Kulttuuritalolle maanantaina 6. huhtikuuta 2020.

Moninkertaisesti Grammy- ja BAFTA-palkittu perheyhtye julkaisee lopetuksen yhteydessä vielä In A Lifetime -nimisen 50-vuotisjuhlalevyn 13. maaliskuuta 2020. Myös lukuisista tv-sarja- ja elokuvamusiikeista tunnettua kokoonpanoa on kiitelty kelttiläisen perinnemusiikin ja pop-musiikin rajojen rikkomisesta ja tyylilajien lähentämisestä, ja yhtye onkin vuosikymmenten saatossa onnistunut kasvattamaan kuuntelijakuntaansa perinteisemmän pop-musiikin harrastajien pariin menettämättä kuitenkaan folk-seuraajiaan. 

Englannin ja iirin kielellä levyttänyt yhtye julkaisi viimeisimmän Hourglass-singlensä tänä syksynä höystettynä vuoden 2003 remasterilla yhtyeen tekemästä Harry´s Game -televisiosarjan tunnusmusiikista. Kumpikin on kuunneltavissa nyt Spotifyssä . Yhtyeen viimeisin, bändin nimeä kantanut studioalbumi  julkaistiin vuonna 2014.

Irlantilaisen musiikin sanansaattajana toimiva Clannad on myynyt maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa levyä, ja orkesterin levyistä kahdeksan on noussut Ison-Britannian top 10 -listalle. Suomessa Clannad nähtiin viimeksi vuonna 2012, kun se esiintyi Turussa ja Helsingissä täysille saleille.



Kommentoi tapahtumaa (0)