event-233026 event-233026

Musiikki

God Is An Astronaut (IE)


Järjestäjä:Tavastia-klubi
Paikka:Tavastia-klubi
Osoite:Urho Kekkosen katu 4 - 6
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.29,50

Lähde:Tiketti

God Is An Astronaut (IE)

HUOM! Tapahtuma on siirtynyt Korjaamolta Tavastia-klubille. Uusi päivä on keskiviikko 19.4.2023. 

Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 24.4.2022 mennessä. Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja .


Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

***

POST-ROCK-YHTYE GOD IS AN ASTRONAUTIN JUHLAKIERTUE SUOMEEN

God Is An Astronautin huhtikuulle jo kertaalleen siirretty Tavastian-keikka siirtyy jälleen. Uusi päivämäärä on keskiviikko 19.4.2023, jolloin instrumentaalisen post-rockin visionäärikokoonpano saapuu Suomeen täysin tuoreen materiaalin siivittämän  "All Is Violent All Is Bright / Ghost Tapes #10 Live"  -kiertueensa tiimoilta. 

Musiikilliset vaikutteensa krautista, space rockista ja elektronisesta musiikista ammentava God Is An Astronaut on koko lähes kaksikymmentävuotisen uransa ajan nauttinut niin yleisöjen kuin kriitikoidenkin ylistävää arvostusta. Kaksosveljien Niels ja Torsten Kinsellan perustamaa, alun perin triona, nykyisin nelihenkisenä kokoonpanona toimivaa yhtyettä pidetäänkin yhtenä genrensä merkityksellisimmistä kokoonpanoista.

God Is An Astronaut on tunnettu eteerisestä ja melankolisesta tunnelmastaan, lävistävistä melodioista sekä vaikuttavista audiovisuaalisista keikoistaan, joilla on totuttu näkemään näyttäviä valoja. Muun muassa Explosions in the Skyn ja Sigur Rosin kaltaisiin artisteihin verrattu GIAA on julkaissut urallaan jo yhdeksän studioalbumia, joista viimeisin "Epitaph" julkaistiin vuonna 2018. Jokainen albumi on tarjonnut kuulijoilleen ainutlaatuisen äänimaiseman moniteemaisilla ja massiivisesti kasvavilla post-rock-kappaleillaan.

Useasti Suomessa keikkailleella yhtyeellä on täällä uskollinen fanikunta, jota on keikkojen lisäksi ilahduttanut esimerkiksi vuonna 2013 Kouvolassa kuvattu, ydintuhon jälkeisestä maailmasta kertova "Reverse World" -kappaleen musiikkivideo.

**

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä !



Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kommentoi tapahtumaa (0)