event-263853 event-263853

Musiikki

AIKANSA IDOLIT


Järjestäjä:Danny, Pirkko Mannola
Paikka:Tapiolasali, Espoon kulttuurikeskus
Osoite:Kulttuuriaukio 2
02100 Espoo
Pääsymaksu:39.0

Lähde:Lippu.fi

AIKANSA IDOLIT

Aikansa ensimmäiset nuorisoidolit Danny, Pirkko Mannola, Lasse Liemola ja Kai Lind nousevat konserttilavoille yhdessä! Suurten ikäluokkien ”ikinuoret ykköset” pistävät parastaan LAV-kuoron säestyksellä. LAV-kuorossa esiintyvät Katja Lukin, Diana Anttila ja Jennika Vikman. Konsertin juontaa Markku Veijalainen.

Dannyn satakunta hittiä sisältävä uraputki on jatkunut vuodesta 1964 katkeamattomana näihin päiviin saakka. Pirkko Mannola on Suomen ensimmäinen laulava Miss Suomi, nuorisoidoli ja elokuvatähti. Lasse Liemola nousi kuuluisuuteen Suomen ensimmäisenä nuorisoidolina ja elokuvatähtenä. Kai Lind taas on maan ensimmäinen nuorille esiintyvä iskelmätähti, rumpali ja näyttelijä.

On todella hienoa päästä lavalle näiden kolmen upean herrasmiehen kanssa, toteaa Pirkko Mannola, elokuvatähti ja laulajatar, joka teki läpimurron 1960-luvulla myös Saksassa.

Hyvä musiikki ei kuole koskaan vaan hienot laulut säilyvät ikuisesti. Lähdemme suurella ilolla ja innolla esittämään ikivihreitä laulujamme. Ja nyt jopa näin upealla porukalla yhdessä, iloitsevat Danny, Kai Lind ja Lasse Liemola, joista jokainen on levyttänyt lukuisia suomalaisten suosikkeja ja ikivihreitä lauluja.

Kommentoi tapahtumaa (0)