event-214658 event-214658

Musiikki

Tom Rosenthal (UK), Peura


Järjestäjä:On the Rocks
Paikka:On the Rocks
Osoite:Mikonkatu 15
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.19,50

Lähde:Tiketti

Tom Rosenthal (UK), Peura

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 15.3.2020 tai 12.10.2020 ja 7.5.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 23.4.2021 mennessä.

______

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tom Rosenthal saapuu Helsinkiin. Bon Iverin, José Gonzálezin ja Father John Mistyn musiikillisia jalanjälkiä kulkeva indie folk -artisti konsertoi On The Rocks -klubilla sunnuntaina 15. maaliskuuta. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Tom Rosenthalin tuotanto kumpuilee eeppisiä balladeja, jotka on maustettu niin kaihoisalla herkkyydellä kuin huumorillakin. Rosenthal on ansioitunut Youtubessa keräten muun muassa European Independent Film Festival -palkituille musiikkivideoilleen yli 65 miljoonaa katselukertaa. Spotifyssa miehen musiikki on soinut reippaat 160 miljoonaa kertaa. Miehen viimeisin pitkäsoitto "Z-Sides" ilmestyi lokakuussa 2018.

Alati kasvavaa fanikuntaa lukuisilla julkaisuillaan kerännyt Tom Rosenthal on aloittanut keikkailun vasta kuluvan vuoden alussa ja esitteleekin nyt konserteissaan monivuotisen uransa hittejä monipuolisesti. Hän kertoo, että keikoilta on odotettavissa intiimejä hetkiä, paljon hauskuutta sekä monia tilaisuuksia yleisölle osallistua illan tapahtumiin.

Illan avaa Peura

www.tomrosenthal.co.uk
www.facebook.com/tomrosenthalmusic
www.fullsteam.fi



Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.


Kommentoi tapahtumaa (0)