event-266381 event-266381

Musiikki

William Fitzsimmons (USA)


Järjestäjä:G Livelab
Paikka:G Livelab
Osoite:Yrjönkatu 3
00120 Helsinki
Pääsymaksu:alk.28,50 €

Lähde:Tiketti

William Fitzsimmons (USA)


Facebook
Instagram
Twitter



Upeaääninen, vaikuttavista lyriikoistaan tunnettu yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä William Fitzsimmons palaa Suomeen keväällä 2022. Jo useamman loppuunmyydyn konsertin maassamme uransa aikana soittanut indie-/folk-lahjakkuus nähdään Helsingin G Livelabissa torstaina 19.5.2022 ja Tampereen G Livelabissa perjantaina 20.5.2022.

Sufjan Stevensin ja Iron & Winen kaltaisiin indie-tekijöihin verratusta William Fitzsimmonsista on kasvanut tunnelmallisen ja intiimin folk-musiikin kärkinimi, joka on kerännyt mm. Rolling Stonen, Billboardin ja Q Magazinen huomiota. Riipaisevan henkilökohtaisista sekä kokemuksistaan mielenterveystyössä ammentavista lyriikoistaan tunnetun pittsburgilaisartistin tuotannossa akustinen folk-maailma täydentyy pehmeällä, käheän kuiskaavalla laulusoundilla.

William Fitzsimmonsilta on ilmestynyt lähes parin vuosikymmen aikana toistakymmentä levyjulkaisua, joiden kappaleita on kuultu myös useammissa kansainvälisissä tv-sarjoissa. Viimeisin täyspitkä studioalbumi, vuoden 2018 Mission Bell saa toivotun seuraajansa kesäkuussa 2021 julkaistavasta Ready The Astronaut -levystä. G Livelabin keikoilla tullaan siis kuulemaan myös uuttaa tuotantoa, jota artisti itse on kuvaillut testamentiksi, jolla hän päästää irti myrskyisästä menneisyydestään.

Tuotanto G Livelab Helsinki ja Fullsteam Agency


Kommentoi tapahtumaa (0)