event-266382 event-266382

Musiikki

William Fitzsimmons (USA), Beharie (NOR)


Järjestäjä:G Livelab Tampere
Paikka:G Livelab Tampere
Osoite:Kirjastonpuisto
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.28,50

Lähde:Tiketti

William Fitzsimmons (USA), Beharie (NOR)

Upeaääninen, vaikuttavista lyriikoistaan tunnettu yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä William Fitzsimmons palaa Suomeen keväällä 2022. Jo useamman loppuunmyydyn konsertin maassamme uransa aikana soittanut indie-/folk-lahjakkuus nähdään Helsingin G Livelabissa torstaina 19. ja Tampereen G Livelabissa perjantaina 20. toukokuuta 2022.

Sufjan Stevensin ja Iron & Winen kaltaisiin indie-tekijöihin verratusta William Fitzsimmonsista on kasvanut tunnelmallisen ja intiimin folk-musiikin kärkinimi, joka on kerännyt mm. Rolling Stonen, Billboardin ja Q Magazinen huomiota. Riipaisevan henkilökohtaisista sekä kokemuksistaan mielenterveystyössä ammentavista lyriikoistaan tunnetun pittsburgilaisartistin tuotannossa akustinen folk-maailma täydentyy pehmeällä, käheän kuiskaavalla laulusoundilla.

William Fitzsimmonsilta on ilmestynyt lähes parin vuosikymmen aikana toistakymmentä levyjulkaisua, joiden kappaleita on kuultu myös useammissa kansainvälisissä tv-sarjoissa. Viimeisin täyspitkä studioalbumi, vuoden 2018 ”Mission Bell” saa toivotun seuraajansa kesäkuussa 2021 julkaistavasta ”Ready The Astronaut” -levystä. G Livelabin keikoilla tullaan siis kuulemaan myös uuttaa tuotantoa, jota artisti itse on kuvaillut testamentiksi, jolla hän päästää irti myrskyisästä menneisyydestään.

Illan avaa kansainvälistä nousua tekevä norjalainen laulaja-lauluntekijä Beharie, jonka indie-pop-soul on ottanut inspiraatiota mm. Frank Oceanin ja Bon Iverin tuotannosta.

Tuotanto G Livelab Tampere ja Fullsteam Agency

Facebook
Instagram
Twitter



Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Kommentoi tapahtumaa (0)