event-282458 event-282458

Urheilu ja liikunta

GYMNAESTRADA TAMPERE 2022 - MESSU- / PÄIVÄLIPPU KE 8.6.2022


Järjestäjä:Gymnaestrada 2022
Paikka:Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
Osoite:Ilmailunkatu 20
33900 Tampere
Pääsymaksu:15.0

Lähde:Lippu.fi

GYMNAESTRADA TAMPERE 2022 - MESSU- / PÄIVÄLIPPU KE 8.6.2022

Joukkuevoimistelun taituruutta ja näyttävyyttä maailmancupissa
Tampereen uusi Nokia-areena täyttyy näyttävästä huippu-urheilusta ja kansainvälisestä tunnelmasta joukkuevoimistelun maailmancupin kolmannessa osakilpailuissa 9.-10.6.2022. Alkukilpailu käydään torstaina klo 12.00 alkaen ja finaali perjantaina klo 12.00 alkaen. Joukkuevoimistelussa taiteellisuus yhdistyy vaativaan urheiluun. Tule seuraamaan huippu-urheilua ja kannustamaan suomalaisia joukkueita!


***
Show it! - voimistelun iltanäytös
Tule ja koe: Show it! -voimistelun iltanäytös on monipuolinen, vauhdikas ja taidokas elämys. Mukana on huippuvoimistelijoiden parhaimmistoa, kansainvälisiä vieraita ja eri-ikäisten harrasteryhmiä. Areenalla mm. telinevoimistelua, joukkuevoimistelua, rytmistä voimistelua, TeamGym- ja akrobatiavoimistelua sekä tanssillista voimistelua.


Messukeskuksen päiväliput:
Akrobatiavoimistelu, joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic, naisten telinevoimistelu, miesten telinevoimistelu, rytminen voimistelu, TeamGym, trampoliinivoimistelu. Esittävä voimistelu ja tanssi. SM-kilpailuja, mestaruuskilpailuja, luokkakilpailuja, ikäkausikilpailuja. Lasten superstara. Kilpailujen lisäksi Messukeskuksessa on Voimistelukoulun kokeilupisteet Unisport-areena sekä esittely- ja myyntipisteitä. Tule katsomaan, kannustamaan, jännittämään. Katso päiväkohtaiset kilpailut ja aikataulut osoitteesta gymnaestrada.fi
***

Feel It - iltanäytös
Feel it! -iltanäytöksessä näet ja koet esittävän voimistelun ja tanssin lumoa. Eri seurojen eri-ikäisten voimistelijoiden ryhmät tulkitsevat tunteella ja taidolla. Areenalla on iloa ja innostusta sekä valloittavia tarinoita.
***

Move It - avajaiset
Move it! -avajaiset käynnistävät liikkeen ja voimistelun supertapahtuman Gymnaestradan. Stadion täyttyy voimistelusta, tanssista, sirkusesityksistä ja musiikista sekä tuhansien voimistelijoiden avajaiskulkueesta.

***
Unelmia-päätösjuhlassa tuhannet voimistelijat luovat yhdessä ainutlaatuisia kenttäohjelmia: suoria riviä, täsmällisiä kuvioita ja ihailtavaa yhdenaikaisuutta. Voimistelun suurtapahtumat ja niiden kenttänäytökset ovat osa suomalaista aineetonta kulttuuriperintöä. Erilaiset liikkeet yhdistettynä kuviovaihdoksiin on näyttävä elämys, kun niitä tekee suuri joukko voimistelijoita yhtä aikaa musiikin tahdittamana.

Matkalla kohti kesän liikuttavampia festareita? Junalla pääset perille mukavasti ja nopeasti. Meillä lapset matkustavat alennetuin hinnoin tai ilmaiseksi ja aikuiset edullisesti esim. Helsinki-Tampere alkaen 8,90 €. Katso aikataulut ja osta lippusi Tampereelle osoitteessa vr.fi.

Kommentoi tapahtumaa (0)