event-285786 event-285786

Teatteri ja ooppera, Muut, Urheilu ja liikunta

HEVOSET BASTIONISSA -PASSI PE-SU


Järjestäjä:Hevoset Bastionissa
Paikka:Bastionin Areena, Hamina Bastioni
Osoite:Raatihuoneenkatu 12
49400 Hamina
Pääsymaksu:69.0

Lähde:Lippu.fi

HEVOSET BASTIONISSA -PASSI PE-SU

Hevoset Bastionissa 8.-12.6.2022 Haminassa

Haminan kaupungin ydinkeskusta muuttuu kesäkuussa hevostapahtuma-areenaksi. Hevoset ja ponit hurmaavat kaikkien aikojen ensimmäisessä Hevoset Bastionissa -tapahtumassa niin aikuiset kuin lapsetkin. Ohjelmassa on mm. ratsastuskilpailut, valloittavia show-näytöksiä kahdella areenalla sekä harvinaiset Cityravit ympyräkaupungin ytimessä.

Kansainvälisenäkin kilpailuareenana toiminut Bastioni kokoaa Haminaan satoja ratsukkoja. Hevoset Bastionissa -viikonloppu huipentuu linnoitusareenalla Grand Prix -tason esteratsastukseen ja kouluratsastuksen Grand Prix -kilpailuihin. Bastionin areenalla nähdään show-ohjelmia perjantaista sunnuntaihin.

Kadettikoulunkadun areenan ohjelmistot käynnistyvät perjantaina. Haminassa on mahdollisuus kokea Suomessa harvinaisten Cityravien tunnelma. Cityraveissa omissa lähdöissään kilpailevat urheilulliset suomenhevoset ja vauhdikkaat lämminveriset sekä hurmaavat ponivaljakot.

Kadettikoulunkatu toimii myös näytösareenana. Yksi viikonlopun huippuhetkistä koetaan, kun Suomen vaunuhistoriallisen seuran toteuttama vaunuparaati valloittaa Kadettikoulunkadun. Kadettikoulun kadun areenalla on luvassa myös vauhdikasta koiraurheilua!

Keskiviikkona ja torstaina yleisöllä on vapaa pääsy tapahtuma-areenoille. Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina tapahtuma-areenoille lipun tarvitsevat yli 12-vuotiaat kävijät. Nuoremmat kulkevat koko perheen tapahtumassa huoltajan mukana.

Kommentoi tapahtumaa (0)