event-219778 event-219778

Musiikki, Messut ja markkinat

Punk In Drublic


Järjestäjä:Turun Linnanpuisto
Paikka:Turun Linnanpuisto
Osoite:Linnankatu 80
20100 Turku
Pääsymaksu:alk.69

Lähde:Tiketti

Punk In Drublic

PUNK IN DRUBLIC -FESTIVAALIN OHJELMISTO JULKISTETTU

Turun Linnanpuistossa järjestettävässä tapahtumassa nähdään mm. NOFX (US), Me First and The Gimme Gimmes (US) sekä lukuisia muita punkbändejä

Punkrockiin ja skatepunkiin keskittyvä Punk in Drublic -festivaali on julkistanut tapahtuman uuden päivämäärän ja ohjelmiston. Koronaviruksen vuoksi vuosilta 2020-2021 siirtyneisiin tapahtumiin ostetut alkuperäiset liput ovat voimassa sellaisinaan myös kesän 2022 festivaalilla.

Punk in Drublicin itseoikeutettuna pääesiintyjänä nähdään NOFX (US), jonka keulahahmo Fat Mike on myös ideoinut koko festivaalikiertueen konseptin. Talvella 2021 uusimman albuminsa ”Single Album” julkaissut nelikko on skatepunkin kaikkien aikojen merkittävimpiä yhtyeitä. Festivaalin toinen kärkinimi on ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva punkrockin superkokoonpano Me First and The Gimme Gimmes (US), jossa on vuosien aikana vaikuttanut lukuisia tuttuja kasvoja esimerkiksi NOFX:n, Lagwagonin ja Bad Religionin riveistä. Me First and the Gimme Gimmesin tuotanto on bändin perustamisesta 90-luvun puolivälistä lähtien koostunut rock- ja pop-klassikoiden punk-versioinneista.

Fat Miken pyörittämän Fat Wreck -levymerkin yhtyeistä Punk in Drubliciin saapuvat myös niin ikään skeittipunkin parissa operoiva Face to Face (US), melodista punkrockia soittava The Bombpops (US) sekä DIY-hengessä ”thrashgrassiksi” nimeämäänsä punkia soittava Days N’ Daze (US). Ohjelmistoa täydentävät ska-musiikkia folk-punkiin yhdistelevä Talco (IT) sekä lappeenrantalainen Anal Thunder, jolle NOFX on toiminut esikuvana koko yhtyeen uran ajan.

Punk in Drublicin ohjelmiston viimeiset lisäykset julkistetaan lähikuukausien aikana.

PUNK IN DRUBLIC 2022

NOFX (US), Me First and The Gimme Gimmes (US), Face to Face (US), Talco (IT), The Bombpops (US), Days N’ Daze (US), Anal Thunder +lisäyksiä luvassa

www.punkindrublicfest.com
www.sunbornlive.fi

www.fullsteam.fi



EI varausmahdollisuutta, ainoastaan suoria ostoja!

Ostetut 2020 & 2021 liput ovat voimassa sellaisenaan myös vuoden 2022 tapahtumassa.

Mikäli kesäkuussa 2022 on voimassa koronaan liittyviä rajoituksia, niin tapahtumaan osallistuminen saattaa edellyttää koronapassin näyttämistä, mikäli sen käyttö on tapahtuma-aikaan voimassa.

Ikäraja
Tapahtuman ikäraja on K18. Valmistaudu näyttämään henkilöllisyystodistuksesi.

Aikataulut
Portit avataan Klo 16:00. Liput luetaan pääportilla ja lipulla pääsee vain kertaalleen alueelle sisään.
Tarkempi aikataulu päivittyy tapahtuman lähestyessä.

Saapuminen tapahtuma-alueelle
Tapahtuma järjestetään Turun Linnanpuistossa (Linnankatu 80, 20100 Turku).
Turun Linnanpuistoon voi saapua kävellen, pyöräillen tai Fölin paikallisbussia käyttäen. Alueen läheisyydestä löytyy pyöräparkki. Autolle parkkipaikkoja löytyy hyvin rajoitetusti Linnanpuiston lähistöltä. Suosittelemmekin saapumaan alueelle kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Turvallisuus
Porteilla tehdään turvatarkastus. Järjestyksenvalvoja tekee lopullisen päätöksen siitä, saako esinettä ottaa tapahtuma-alueelle. Tarkemmat turvallisuusohjeet sallituista ja kielletyistä esineistä ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Esteettömyys
Tapahtumapaikka on esteetön. Festivaalilavojen läheisyydestä löytyy katsomokorokkeet. Esteettömät vessat löytyvät jokaiselta WC-alueelta.
Pyörätuoliasiakkaille on myynnissä pyörätuolilippu. Muut avustajaa tarvitsevat erityisryhmät (esim. näkövammaiset) tarvitsevat normaalin pääsylipun, mutta avustaja pääsee mukaan festivaalille ilman erillistä lippua veloituksetta. Suosittelemme ottamaan mukaan todistuksen avustajan tarpeesta. Dokumenttina käy esimerkiksi EU:n vammaiskortti. Todistus ei kuitenkaan ole välttämätön.

Kyseessä on syrjintävapaa tapahtuma. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää esimerkiksi sukupuolen, etnisen taustan, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Mikäli kohtaat festivaalialueella ahdistavaa tai muuten epäsopivaa tai epäilyttävää käytöstä, kerrothan siitä heti järjestyksenvalvojalle.

Kommentoi tapahtumaa (0)