event-250799 event-250799

Musiikki

Eva Alkula ja Pippa Reid-Foster


Järjestäjä:G Livelab Tampere
Paikka:G Livelab Tampere
Osoite:Kirjastonpuisto
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.28,50

Lähde:Tiketti

Eva Alkula ja Pippa Reid-Foster

Eva Alkulan ja Pippa Reid-Fosterin konsertti on siirtynyt kiertueaikataulullisista syistä kesään 2022. Konsertti järjestetään 6.7.2022. Alkuperäisen konsertti-illan 8.4.2021 avaava DANTCHEV:DOMAIN esiintyy sovitusti 8.4.2021

Meta Morphosis on kantelemuusikko Eva Alkulan ja harpisti Pippa Reid-Fosterin yhteistyö, jossa sukelletaan kanteleen ja skotlantilaisen harpun synnyttämään äänimaisemaan. Minimalistiseen musiikkiin, sävellyksiin ja improvisointiin pohjautuva tunnelmallinen ja sävykäs konserttiohjelma tutkailee muodonmuutosta ilmastonmuutoksen ja koronapandemian riepotellessa maailmaa. Konsertissa kuullaan muun muassa Philip Glassin, John Cagen ja Pippa Reid-Fosterin musiikkia sekä Timo Alakotilan kaksikolle säveltämän uuden teoksen kantaesitys.

Eva Alkula - kantele
Pippa Reid-Foster - skotlantilainen harppu


Kantelemuusikko Eva Alkula työskentelee erityisesti nykymusiikin, sähkömusiikin ja japanilaisvaikutteisen musiikin parissa. Eva esiintyy solistina ja kamarimuusikkona, ja on konsertoinut lukuisissa Euroopan maissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Aktiivinen yhteistyö nykysäveltäjien ja muusikoiden sekä muun muassa kuvataiteilijoiden ja ohjaajien kanssa on synnyttänyt monia uusia kanteleteoksia, äänitteitä, konsertteja, installaatioita ja teatteriesityksiä. Eva on esiintynyt muun muassa Lapin kamariorkesterin, Reykjavikin kamariorkesterin, Joensuun kaupunginorkesterin, Tampereen akateemisen sinfoniaorkesterin ja Orchestra Polledron solistina.

Vuonna 2014 Royal Conservatoire of Scotlandista valmistunut Pippa Reid-Foster on skotlantilaisen harpun taitaja, säveltäjä ja innovatiivinen clàrsah-musiikin uudistaja. Reid-Foster julkaisi debyyttisooloalbuminsa Driftwood Harp vuonna 2016 ja on esiintynyt lukuisilla festivaaleilla kuten Edinburghin International Harp Festivaleilla ja Glasgowin Celctic Connectionsissa. Hänen muuntautumiskykynsä on johtanut yhteistyöhön monien skotlantilaisten modernien rockyhtyeiden kanssa.

 

Facebook
Instagram
Twitter



Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Kommentoi tapahtumaa (0)