event-286072 event-286072

Musiikki

ORCHESTRA DA CAMERA DI MANTOVA


Järjestäjä:Lounais-Hämeen Musiikkipäivät
Paikka:Forssan kirkko
Osoite:I Linja
30100 Forssa
Pääsymaksu:27.5

Lähde:Lippu.fi

ORCHESTRA DA CAMERA DI MANTOVA

Lounais-Hämeen Musiikkipäivät 2022

Lounais- Hämeen Musiikkipäivät järjestetään 9.6. sekä 29.6. - 10.7. 2022 lounaisessa Hämeessä, Forssassa ja sen ympäristössä. Korkeatasoisen kansainvälisen tapahtuman ohjelmassa on uutta ja vanhaa klassista musiikkia sekä jazzia ja kansanmusiikkia. Myös kuvataide on tapahtumassa vahvasti läsnä.

Esiintyjät:
Esiintyjinä on mm. Cantores Minores, Wade Mikkola, Erkki Liikanen, Janne Hovi, Pekka Toivanen, Alan Matheson (Kanada), Charlotte Kerbs, Quartetto di Cremona (Italia), Emil Holmström, Hanna Kinnunen, Pia Freund, Tomas Djupsjöbacka, Keijo Aho, Filippo Faes (Italia), Suomalainen barokkiorkesteri, Kajsa Dahlbäck, Hanna Haapaniemi, Orchestra da camera di Mantova (Italia), Waltteri Torikka, Salamakannel, Jonna Tervomaa, Juurakko, Vanhanpiianpojat, Bill Hota, Maija Kauhanen, Vilma Jää, Heikki Laitinen ja Reijo Kela, Mikko Perkoila ja Vinkulelu, Pekko Käppi ja K:H:H:L, Mauno Järvelä ja Näppäripelimanit, kitaraduo YHG, Alan Burgess Garage Band.

Festivaalin nimikkokuvataiteilija on Juan Antonio Muro. Saaren kansanpuistossa järjestettävässä kansanmusiikkitapahjtumassa järjestetään myös ITE-taiteen näyttely.

Kommentoi tapahtumaa (0)