event-220201 event-220201

Lasten tapahtumat

RAMMSTEIN: EUROPE STADIUM TOUR 2022


Järjestäjä:Rammstein
Paikka:Bjerke Travbane
Osoite:Refstadveien 27
0589 Oslo
Pääsymaksu:0.0

Lähde:Lippu.fi

RAMMSTEIN: EUROPE STADIUM TOUR 2022

RAMMSTEININ KEIKKA TALLINNASSA SIIRTYY VUOTEEN 2022

Rammsteinin stadionkiertue siirtyy toistamiseen ja kiertueelle on saatu myös uudet päivämäärät: Tallinnan konsertin uusi ajankohta on 20. heinäkuuta 2022. Vuoden 2020 ja 2021 päivämäärille ostetut liput käyvät uudelle 2022 vuoden päivämäärälle sellaisenaan.

Bändin viesti faneille: ”Due to the expected ongoing event bans and restrictions related to COVID-19, Rammstein are unfortunately forced to postpone the planned European Stadium Tour again. The band and everyone involved are very disappointed about this. Given the lack of planning reliability for holding events of this size, this step is unavoidable. The concerts are rescheduled to 2022. Already purchased tickets remain valid. Rammstein will use the summer off to work on new songs. We look forward to seeing you in 2022!”

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa 24.5.2021 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/3lEgKMB

Yhtye ja Live Nation pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

SIIRTYVÄ KONSERTTI:
Rammstein (DE)
Ke 21.7.2021 Laululava, Tallinna

UUSI KONSERTTIPÄIVÄMÄÄRÄ:

Rammstein (DE)
Ke 20.7.2022 Laululava, Tallinna

***

Rammsteinin konserttiliput ovat myynnissä vain verkkokaupassa. (Ei myynnissä myyntipisteissä, R-kioskeilla tai puhelinpalvelussa.)
Poikkeuksena pyörätuoli- ja saattajaliput, jotka ovat myynnissä vain myyntipisteissä ja puhelinpalvelussa. Pyörätuolilipun hinta on 69 € ja saattajalipun 10 €. Saattajalipulla sisäänpääsy vain saatettavan kanssa. Pyörätuolillla ei pääsyä Feuerzone alueelle. VIP-kategoriaan ei ole saatavilla saattajalippua vaan saattaja maksaa VIP-lipun hinnan. Saattajaliput myynnissä puhelinpalvelun kautta.
Ostorajoitus 6 lippua/ asiakas.
Lippuja ei voi varata.

Ikäraja: 3v. Ikäsuositus 6+
Portit klo 17:00



***

KONSERTTI:
ke 20.7.2022 Laululava, Tallinna
Portit auki klo 17

LIPUT:
Palvelumaksuineen alk. 79 € .

VIP Dinner Package 299 €
Yksi pääsylippu Feuerzone -alueelle (numeroimaton seisomakatsomo)
Oma VIP-sisäänkäynti alueelle
Pääsy VIP-telttaan (sijaitsee Mere-portin läheisyydessä), jossa maksullinen baari, istumapaikkoja ja wc-tiloja. Huom! VIP-teltasta ei ole näkyvyttä lavalle
Buffet-illallinen, tarjolla ennen konserttia (alkoholijuomat eivät sisälly hintaan, baari on auki konsertin loppuun asti) klo 16:00-20:30
Kiertuelaminaatti ja kaulanauha muistoksi

Huom! Ostorajoitus: max. 6 lippua / ostaja.


Kaikki ajantasainen tieto tähän tapahtumaan liittyen, myös tieto sen mahdollisesta peruuntumisesta tai siirtymisestä löytyy tapahtuman omalta sivulta osoitteesta www.livenation.fi sekä Lippupisteestä.

Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan tapahtumakohtaisten ohjeiden mukaisesti ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippupisteen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa tapahtumakohtaisten ohjeiden mukaisesti ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.
Lue lisää turvallisuudesta Live Nationin tapahtumissa TÄÄLTÄ.

Kommentoi tapahtumaa (0)