event-288641 event-288641

Teatteri ja ooppera

Minttu sekä Ville -improvisaatioduetto


Järjestäjä:Sellosali
Paikka:Sellosali
Osoite:Espoo
Pääsymaksu:26

Lähde:Tapahtumainfo

Minttu sekä Ville -improvisaatioduetto

Improvisoidussa ilottelussa näyttelijät Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen keksivät yleisön antamista aiheista hetkessä erilaisia sketsejä, tarinoita, runoja, laulunumeroita, puheita ja näytelmäkohtauksia. Minttu sekä Ville näyttelevät illan kaikki hahmot ja esittävät biisit itseään säästämättä, ennalta suunnittelematta ja käyttäen eri improvisaatiotekniikoita. Käsikirjoitusta ei ole vaan näyttelijät toimivat tiiviissä vuorovaikutuksessa yleisöön. Mukana saa olla ja aiheita huikata lavalle, mutta aktiivista osallistumista ei vaadita. Ilta on kevyt, ja naurulta voi tuskin katsomossa välttyä kukaan.

Lavalla Mintun sekä Villen seurana säestäjänä toimii huippumuusikko Samuli Laiho. Hänen avullaan illan aikana kuullaan myös esityshetkellä sävellettyjä lauluja eri tyylilajeissa sekä musiikkia eri puolilta maailmaa, eri kielillä ja eri sävellajeissa. Ja mikä parasta, yleisön musiikkilajitoiveet toteutetaan!

Jokainen esitys on erilainen, ajankohtainen ja siksi myös ainutlaatuinen. Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan hetkessä syntyvästä hauskasta taiteesta, läsnäolosta, teatterista ja yhdessäolosta!

Kesto 1 h 50 min, sis. väliajan

Suositellaan yli 10-vuotialle

Kommentoi tapahtumaa (0)