event-284374 event-284374

Teatteri ja ooppera, Lasten tapahtumat

Mahapaha


Järjestäjä:Rovaniemen Teatteri
Paikka:Lappia-talo, vinttinäyttämö Kero
Osoite:Jorma Eton tie 8 A
96100 Rovaniemi
Pääsymaksu:min 8 € - max 12

Lähde:Tapahtumainfo

Mahapaha

Uusi kotimainen koululaisesitys yksinäisyydestä ja ystävyydestä

Enni ja Antero ovat tulleet entisen kyläkoulunsa vintille raivaamaan paikkoja. Pölykerrosten alta löytyy pesisräpylöitä, opetustauluja, muovinen omena ja vanha Twist-hyppynauha. Mitä enemmän vanhoja esineitä löytyy, sitä kirkkaammin kouluaika palaa mieleen! Koulumaailma piirtää vahvoja muistijälkiä oppilaisiin, ja nyt näitä jälkiä koetaan hersyvän naurun sekä haikean surunkin läpi. Mahapaha on koskettava, lämpimällä huumorilla siivitetty tarina Ennistä ja Anterosta, jotka vanhan koulun vintillä muuntuvat alakouluikäisiksi jälleen ja elävät uudelleen omia värikkäitä koulumuistojaan.

Rovaniemeläisen Esko Janhusen käsikirjoittama, neljästä tarinasta muodostuva Mahapaha on uusi kotimainen, koululaisille suunnattu esitys käsittelee sekä lapsen että aikuisen näkökulmasta yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta, erilaisuuden hyväksymistä sekä kiusaamista ja anteeksiantamisen voimaa.
Kantaesityksen ohjaajana vierailee Satu Linnapuomi ja lavastus- ja pukusuunnittelusta vastaa Laura Dammert. Mahapahan rooleihin heittäytyvät Kylli Köngäs ja Markku Lukka.

Ensi-ilta 12.10. Esityksiä on myös koululaisryhmille. 

Kommentoi tapahtumaa (0)