event-291470 event-291470

Musiikki

Huora + Paha Lampi


Järjestäjä:Olympia
Paikka:Olympia
Osoite:Satakunnankatu 10
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.22

Lähde:Tiketti

Huora + Paha Lampi

PUNKROCK-YHTYE HUORA KIERTÄÄ SUOMEA SYKSYLLÄ

Äärimmäisen kovasta live-energiastaan tunnettu Huora-yhtye jatkaa Suomea halkovaa "Älä luovuta" -kiertuettaan syyskuun lopulla. Ärhäkästi kantaaottavan kokoonpanon syksyn ensimmäinen keikka nähdään Seinäjoen Rytmikorjaamolla 30. syyskuuta. Kiertue huipentuu perjantaina 9. joulukuuta Helsingin Tavastia-klubilla ja lauantaina 10. joulukuuta Tampereen Olympia-klubilla nähtäviin keikkoihin, jonka jälkeen yhtye jää keikkatauolle.

Laulaja Anni Lötjösen, kitaristi Paavo Pekkosen, basisti Ere Mannisen ja rumpali Saku Sahlstedtin muodostama Huora-yhtye on ansaitusti fiiliksissä keikkavuodesta: "Paras vuosi moneen vuoteen! Ei tiedetty 2019 tauolle jäädessä millainen on vastaanotto sitten, kun joskus tullaan takaisin – tai tullaanko edes takaisin. Siitä ammottavasta tyhjyydestä tähän nykyhetken runsauteen kuljettu matka tuntuu melkein elokuvalta. Jokainen orkesteri jännittää uutta ääntä ulos laittaessa, että tuleeko siitä sanomista vai saatanan hyvä! Ja se yks rutto sai meidät kaikki hetkeksi aikaa ihmettelemään, että nähdäänkö me toisiamme keikoilla hiki- vai hologrammietäisyydeltä. Jumalauta miten herkulliselta on maistunut mahtavat keikat kaiken tän jälkeen! Niin siisti fiilis kun on päästy vetämään uuden levyn biisejä, on saanut olla yhdessä yleisön, bändin, crewn, tapahtumajärjestäjien ja kaikkien liveen liittyvien hahmojen kanssa. Soittaminen on vittu parasta – ja onneksi se jatkuu vielä syyskiertueen verran lisää ennen kuin jäädään kokkaamaan uutta soppaa!"

Illan avaa Paha Lampi!



Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Showtime:
20:00 ovet
20:45 Paha Lampi
22:00 Huora

Kommentoi tapahtumaa (0)