event-297006 event-297006

Musiikki

Jami Faltin & Shrty


Järjestäjä:Ääniwalli
Paikka:Ääniwalli
Osoite:Pälkäneentie 13
00510 Helsinki
Pääsymaksu:alk.13

Lähde:Tiketti

Jami Faltin & Shrty

Viime aikoina Suomen Spotifyn kärkiartisteina viihtyneet Shrty ja Jami Faltin nähdään Itsenäisyyspäivänaattona Ääniwallissa.

Jami Faltinin tarina on ainutlaatuinen. Hän on kasvanut kahdessa maassa - Suomessa ja Ruotsissa. Ruotsin kielellä alkoi myös riimittely. Hän kirjoitti runoja elämästään Tukholman lähiöissä. Vuonna 2017 hän voitti Ortens bästa poet -lavarunouskilpailun ja päätyi kiertämään naapurimaan lavoja omia runojaan lausuen. Urapolku ruotsiräppiin oli avautumassa, mutta sitten elämän pyörteet toivat hänet takaisin Suomeen.

Nykyään Tampereella vaikuttava räppäri on pitänyt homman aitona. Hänen musiikkinsa käsittelee usein elämän nurjaa puolta, rikollisuutta sekä taistelua köyhyyttä ja syrjintää vastaan. Kummallakin kielellä taitavasti kirjoittava räppäri on valloittanut kuulijoitaan suoralla ja itsevarmalla ulosannillaan. Hän kertoo kirjoittavansa tekstinsä aina siten, että pystyy räppäämään ne livenä samalla tavalla.

Vuonna 2020 Jami julkaisi debyytti-EP:nsä nimeltä ”TRAPSTAR”. Seuraavana vuonna julkaistu ”AMG”-single on muodostunut oikeaksi UG-hitiksi. Artistin uusin julkaisu on Costin kanssa tehty yhteisbiisi ”STILL TRE”. Tuotannon laatu paranee jatkuvasti, momentum kasvaa ja tällä hetkellä Jami Faltin työstää debyyttialbumiaan itsenäisenä artistina.

Illassa mukana myös Shrty!



Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Kommentoi tapahtumaa (0)