event-301064 event-301064

Musiikki

LAULUYHTYE VIRTUOSO JOULUKONSERTTI


Järjestäjä:Lauluyhtye Virtuoso
Paikka:Tampereen Puistotornin Juhlasali
Osoite:Hämeenpuisto 28
33200 Tampere
Pääsymaksu:30.0

Lähde:Lippu.fi

LAULUYHTYE VIRTUOSO JOULUKONSERTTI

Virtuoso on ammattilaulajista koostuva yhtye, jonka levyjä on myyty Suomessa yli 50 000 kappaletta. Vuonna 2005 perustetussa Virtuosossa esiintyvät tenorit Juhana Suninen ja Roope Pelo, sekä baritonit Topi Lehtomäki ja Riku Pelo. Jäsenistä Suninen ja Lehtomäki ovat kotoisin Tampereelta, minkä vuoksi konserttiin sisältyy aivan erityinen lataus ja tunnelma. Lisätietoa yhtyeestä löydät osoitteesta www.virtuoso.fi.

Tämän lauluyhtye Virtuoson järjestämän joulukonsertin ohjelmisto koostuu perinteisistä joululauluista sekä romanttisesta laulumusiikista neljän klassisen miesäänen herkästi tulkitsemana. Ohjelmistossa on laulutaiteen klassikoiden lisäksi tuttuja, Virtuoson jäsenten tuottamia hittikappaleita.

Virtuoson jäsenten keskinäinen herkkä vuosien saatossa hioutunut yhteys on saanut yleisöltä varauksetonta ylistystä. Tälläkin kertaa Virtuoso esiintyy ilman äänentoistoa, mikä erottaa sen muista valtavirran lauluyhtyeistä ja korostaa yhtyeen ainutlaatuisuutta. Konsertin säestää pianotaiteilija Kimmo Ruotsala.

Kommentoi tapahtumaa (0)