event-306113 event-306113

Tanssi, Muut

Aistijamit



Järjestäjä:Kaiken keskus
Paikka:Eskus – Esitystaiteen keskus, Puhdistamo (rakennus nro 6) 2. krs. Virallinen osoite: Kaasutehtaankatu 1/33, 00540 Helsinki.
Osoite:Eskus – Esitystaiteen keskus, Puhdistamo (rakennus nro 6) 2. krs. Virallinen osoite: Kaasutehtaankatu 1/33
00540 Helsinki
Pääsymaksu:12

Lähde:Tapahtumainfo

Aistijamit

Aistijamit on elämää kaikilla kuudella aistilla. Lähtökohtaisesti kokemukset koetaan silmät sidottuina. Meillä on valmiina siteet kaikille osallistujille.

Aistijamit perustuvat Kaiken keskuksen immersiiviseen esityskonseptiin Aisticocktailbaari. Jos olet nauttinut Aisticocktailbaarista, tämä antaa sinulle mahdollisuuden leikkiä lisää konseptilla. Jos et ole koskaan kuullutkaan siitä, ei haittaa. Saat kaiken tarvitsemasi tiedon paikan päällä.

Kun ilmoittaudut jameihin saat varmistusviestissä lyhyen ennakko-ohjeen miten valmistautua jameihin. Voit kuitenkin halutessasi myös vain tulla paikan päälle – meillä on valmiina siteiden lisäksi myös materiaaleja aisteja varten. Ota kuitenkin mukaan vaatteet, joissa sinun on mukava liikkua.

Session rakenne on seuraavanlainen:

19 - 19.30 Virittäytyminen, turvallisuus ja perusohjeet
19.30 - 20.30 Aisticocktailien testailu ja valmistaminen
20.30 - 23.00 Aisticocktailien tarjoilu

Voit tulla ja mennä koska tahansa session aikana, mutta suosittelemme saapumista alkuun, jotta kaikki jakavat samat turvallisuusohjeet sekä jäämistä loppuun saakka, koska se vahvistaa kokemusta jameista. Saavu alkuun jos et ole ollut aiemmin aistijameissa.

Hinta ja linkki Holviin:
12 e.


Vetäjä:

Samee Haapa on ohjaaja, esiintyjä ja dj. Hän viimeistelee taiteellista väitöstä Taideyliopiston Teatterikorkeakouluun aiheenaan immersiiviset esitykset ja peliesitykset. Hän on Kaiken keskuksen taiteellinen johtaja.

Muutama erityinen huomio:

Näissä jameissa sinut kutsutaan päästämään irti näköaistin kontrollista. Se muuttaa kokemustasi muista, tilasta ja rajoista. Harkitse oletko tähän varmasti valmis. Jameihin on luotu monia keinoja pitämään huolta kaikkien turvallisuudesta, mutta omien rajojen tunnistaminen ja kyky artikuloida niitä on oleellista.

Aistijamit toimivat turvallisemman tilan periaatteilla. Tämä tarkoittaa kunnioitusta kaikkia sukupuolia, seksuaalisuuksia, taustoja, kehoja ja kyvykkyyksiä kohtaan. Rasistinen, seksistinen, homofobinen, transfobinen tai muulla tavoin syrjivä käyttäytyminen ei ole sallittua.

Kommentoi tapahtumaa (0)