event-302160 event-302160

Muut

JUKOKLUBI: ANTTI AUTIO


Järjestäjä:Antti Autio
Paikka:Teatteri Vanha Juko, Sali
Osoite:Rautatienkatu 13
15110 Lahti
Pääsymaksu:28.0

Lähde:Lippu.fi

JUKOKLUBI: ANTTI AUTIO

Antti Autio on yksi Suomen rakastetuimmista uuden polven laulaja-lauluntekijöistä. Autio soittaa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä musiikkia. JukoKlubilla kuullaan nyt Antti Aution tunnelmallinen soolokeikka.

Voimakkaat ja vilpittömät kappaleet kaipuusta ja rakkaudesta ovat lumonneet kuulijat ympäri Suomen. Ahkerasti keikkailevan artistin intensiiviset konsertit ovatkin useasti myyneet loppuun. Autiolla on poikkeuksellinen kyky vangita kuuntelija tilaan, jossa ajantaju sumenee. Aution kehutut pitkäsoitot ”Minä tuon mukanani sateet” (2017), ”Pihalla tuulee taas” (2019) ja tuorein ”Kaikki talot huojuu” (2022) ovat vakiinnuttaneet artistin aseman Suomen musiikkikentällä. Spotifyssa hänen kappaleitaan on kuunneltu yli 7 miljoonaa kertaa. Muun muassa kappaleet ”Tehty sinulle”, ”Liikaa” ja ”Minä tuon mukanani sateet” ovat onnistuneet maalaamaan esiin kuulijoiden tunteita hienovireisen lohdullisesti.

JukoKlubeilla on nouseva istumakatsomo ja musasta sekä tunnelmasta nautitaan ilman häiriötekijöitä. Soitto alkaa tasan klo 19 ja saliin ei pääse keikan jo alettua. JukoKlubit ovat ikärajattomia.

Kommentoi tapahtumaa (0)