event-304123 event-304123

Urheilu ja liikunta

PILKKIFEST 2023


Järjestäjä:PilkkiFest
Paikka:Meritullin vierassatama
Osoite:Oulun Torinranta
90100 Oulu
Pääsymaksu:min 9.99 € - max 53.9

Lähde:Lippu.fi

PILKKIFEST 2023

PilkkiFest 2023
Milloin: La 18.2.2023 klo 12:00-17:00
Missä: Meritullin vierassatama Oulun kauppatorin edustalla.


Pilkkimestaruudesta kisataan jälleen Oulun Torinrannassa. Mestaruus ratkaistaan ohjelmantäyteisen päivän huipennuksena.

Pilkkiminen on joidenkin mielestä yksi elämän suurista iloista. Niin tai näin, se on kaikille mahdollinen ilo ja siinä voi pärjätä ilman kokemusta ja kalliita välineitä. Tässä pilkkikilpailuissa on oma kategoriansa alle 12-vuotiaille, joten tulevatkin pilkkijälupaukset pääsevät kokeilemaan taitojaan ja onneaan. Luethan ohjeet ja säännöt tapahtuman kotisivuilta jos halajat olla se, joka vie pokaalin ja palkinnon kotiinsa--> https://www.pilkkifest.fi/pilkkikisaan-osallistujille/

Lasten sarjan lisäksi kisassa on kaikille avoin sarja sekä eeppinen joukkuesarja, jossa ratkaistaan Oulun taidokkain pilkkijoukkue. Kerää oma porukkasi kasaan ja haasta muut!

PilkkiFest tarjoaa varsinaisen pääasian eli pilkkikilpailun lisäksi monenmoista pientä kisailua, kuten arpajaiset, onnenpyörän ja halonheiton piirimestaruus-kisan sekä maanlaajuisen suosion keränneen säkkituolinheiton universumin mestaruus -kisan. Tunnelmaa ylläpitää musiikit ja juonnot, ja välillä voi rentoutua ilmanojatuoleille kuuman kaakaon tai kahvin kanssa. Nälkäisistä tapahtuma-alueella huolehtii talviravintola.

Älä murehdi. Pilki.

Huomaathan, että yhdelle joukkueelle riittää yksi joukkuelippu. Eli jos sinulla on esim. neljän hengen porukka kasattuna niin riittää, että yksi joukkueen jäsenistä ostaa neljän hengen joukkuelipun. Tapahtumassa tarkistetaan, että joukkueessa on oikea määrä jäseniä ostettuun lippukategoriaan nähden.

Kommentoi tapahtumaa (0)