event-285779 event-285779

Teatteri ja ooppera, Muut

TAIKURIT STAGELLA


Järjestäjä:Taikurit Stagella
Paikka:Tampere-talo, Pieni sali
Osoite:Yliopistonkatu 55
33100 Tampere
Pääsymaksu:min 34.9 € - max 44.9

Lähde:Lippu.fi

TAIKURIT STAGELLA

Suomen parhaat taikurit ennenäkemättömälle yhteiskiertueelle

Tammikuussa 2023 käynnistyvä Taikurit Stagella -Suomen parhaat taikurit –kiertue tuo neljä palkittua taikuria ennenkokemattomalle yhteiskiertueelle ympäri Suomen. Esiintyjinä Christian Engblom, Miika Korkatti, Risto Leppänen ja Markus Tervo.


Taikurit Stagella -Suomen parhaat taikurit –kiertue kokoaa Suomen parhaat taikurit häikäisevälle yhteiskiertueelle. Viihdyttävän taikashow’n jokainen taikuri on oman alansa huipputekijä -ja vähintään kaksinkertainen Suomen-mestari. Esityksessä yleisön mielenkiinto vangitaan sekä yllättävien soolonumeroiden että hämmästyttävien yhteisnumeroiden kautta. Luvassa on kaikenikäisille sopiva maailmanluokan taikashow!

Kiertueen kaikki neljä taikuria ovat huippuluokan viihdyttäjiä, joille taikuus on intohimo. Mestaritaikuri Christian Engblom tunnetaan maailmalla taikureiden taikurina. Omat temppunsa itse kehittelevä Engblom luennoi ja opettaa muita taikureita. Hän on myös ainoana suomalaisena fuulannut maailmankuulua yhdysvaltalaista taikurikaksikkoa Penn & Telleriä heidän nimikko-ohjelmassaan “Fool Us”.

Magikoomikko Risto Leppänen on Suomen hauskimpia ammattitaikureita, joka on tunnettu ainutlaatuisesta tavastaan yhdistää taikuuteen nopeata ja itseironisen terävää huumoria. Ympäri maailmaa esiintynyt Risto Leppänen sai viime vuonna suurta huomiota Brasiliassa hävitettyään yleisöltä Rio De Janeiron kuuluisan Sokeritoppa-vuoren.

Mentaalitaikuri Miika Korkatti on sanavalmis taikuri ja hauska mentalisti, joka voitti ensimmäisen suomenmestaruutensa vain neljän vuoden taikurikokemuksella. Korkatti sekoittaa esityksissään klassista taikuutta ja modernia psykologiaa. Uniikki lähestymistapa taikuuteen on tehnyt miehestä yhden maamme kysytyimmistä ammattitaikureista.

Vuoden 2019 Talent Suomi -ohjelmassa hurmannut Markus Tervo tunnetaan taiteellisesta ja kauniista taikuudesta. Taikuuden kirkkainta tulevaisuutta edustava viisinkertainen suomenmestari on myös Suomen taikurit ry:n puheenjohtaja.

Kun mestaritaikuri Engblom, psykologinen taikuri Korkatti, magikoomikko Leppänen ja taikuri Tervo yhdistävät voimansa, on lopputuloksena Suomessa ennennäkemätön taikashow.

Taikurit Stagella -Suomen parhaat taikurit –kiertueen järjestää RH Entertainment Oy.
www.taikurit.com

Showtime klo 19.00, tapahtumat ovat sallittuja kaiken ikäisille.
Esityksen kesto on 2 X 45, esityksessä on väliaika

Kommentoi tapahtumaa (0)