event-283711 event-283711

Muut

TUBECON 2023: LAUANTAI


Järjestäjä:Tubecon
Paikka:Energia Areena
Osoite:Rajatorpantie 23
01600 Vantaa
Pääsymaksu:36.0

Lähde:Lippu.fi

TUBECON 2023: LAUANTAI

TUBECON 2023
13.5.2023 lauantai klo 10-19
Vantaan Energia Areena & Myyrmäen Urheilupuisto
Koko perheen tapahtuma.

Tubeconin odotetussa tapahtumassa pääset tuttuun tapaan tapaamaan useita suosikkivaikuttajia testaamaan erilaisia urheilulajeja, sekä seuraamaan kuinka vaikuttajat ottavat mittaa toisistaan eeppisessä, Suomen suurimmassa vaikuttajien pesäpallo-ottelussa, jossa otetaan selvää, kuka on Suomen vaikuttajien kovin pesäpallotähti!
Tule siis kannustamaan suosikkijoukkueesi voittoon!

Ottelussa pelaavat mm.: Niko ja Santtu, Iha Just imus, Weksi, Viivi ja Venla, Dokke, Tinke, Namikolinx, Siniverkkarimies, Mikirotta, Mr Zeus, Nino Ärling ja Arttu Laitinen. Loput pelaajat ja joukkuejaot julkaistaan lähiaikoina! Ottelun ja koko tapahtuman tulee juontamaan Jaakko Parkkali.

Aiempien vuosien tapaan myös tämän vuoden Tubeconilla on teema. Vuonna 2023 Tubeconin teema on liikunta ja hyvinvointi. Vantaan Energia Areena sekä Myyrmäen Urheilupuisto tarjoaa uudenlaiset puitteet Tubeconille ja luvassa on koko perheen liikunnallinen seikkailupäivä!

Luvassa on tuttuun tapaan suosikkivaikuttajien sisältöä, meet & greetejä, aktivointipisteitä sekä lavaohjelmaa. Tämän lisäksi ohjelmaa on myös ulkona.

Katso ohjelma www.tubecon.fi
Ohjelmaa päivitetään ja lisää vaikuttajia julkaistaan maaliskuussa. Pysy kuulolla!

Kommentoi tapahtumaa (0)