event-328216 event-328216

Teatteri ja ooppera

AvomerelläJärjestäjä:Teatteri Tuike
Paikka:Teatteri Tuike, Tuikenäyttämö, Ormuspellontie 1
Osoite:Ormuspellontie 1
00700 Helsinki
Pääsymaksu:min 16 € - max 20

Lähde:Tapahtumainfo

Avomerellä

Pikkujoulukauden odotetuin absurdi komedia!

Slawomir Mrożekin Avomerellä (Na pelnym morzu) on absurdi satiiri vallankäytöstä, henkiinjäämistaistelusta ja demokraattisesta päätöksenteosta. Esitys on älykäs komedia joka tutkii sivistynyttä julmuutta ja paljastaa ihmiskunnan tapojen järjettömyyden. Nälkä koskettaa jokaista jokaisena päivänä. Kun kolme henkilöä joutuu lautalle keskelle merta on heidän päätettävä, ei suinkaan, että mitä syödään vaan kuka syödään.

“Jonkun meistä on uhrauduttava muiden puolesta!”

Miten löytää reilu ja inhimillinen tapa valita uhrattava? Vai onko inhimillisyydellä mitään tilaa itsekkyyden ja hedonismin rinnalla?
Teatteri Tuikkeen versio klassikosta on suora kommentti poliittiseen päätöksentekoon ja valtaan. Esitys toteutetaan fyysistä teatteria ja klovneriaa hyödyntäen. Esitys kritisoi ja nauraa ihmisen vallanhalulle ja motiiveille. Esityksen alati ajankohtaisia teemoja ovat itsekkyys, oikeudenmukaisuus, sosiaalinen epätasa-arvo, syrjintä, vallan jakautuminen.

Ohjaus: Nina RinkinenNäyttelijät: Ia Nissinen, Mikko Lauronen, Juha Koistinen ja Milka RasimusTuottaja: Pauliina AlankoÄänisuunnittelija: Miika ElmgrenValosuunnittelu: Rita Löytty ja Marika Töyräs

Esityksen kesto: n. 50min
Esityksessä ei ole väliaikaa, mutta kahviomme (A-oikeudet) palvelee yleisöä ennen esitystä.
Esityspaikka: Tuikenäyttämö, Ormuspellontie 1

Haluatko ostaa liput työporukallenne, isommalle ryhmälle tai ostaa jopa kokonaan oman näytöksen väliaikatarjoiluineen? Ota yhteyttä tuottajaamme Pauliina Alankoon pauliina.alanko(a)teatterituike.fi tai soita 044 977 3941.

Kommentoi tapahtumaa (0)