event-339111 event-339111

Musiikki

M - levynjulkaisukeikka


Järjestäjä:Kulttuuritalo Telakka
Paikka:Kulttuuritalo Telakka
Osoite:Tullikamarin aukio 3
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.22,50

Lähde:Tiketti

M - levynjulkaisukeikka

Tapahtuma on siirtynyt sairaustapauksen vuoksi. Tapahtuman uusi päivä on torstai 27.6.2024.

Alkuperäiselle päivämäärälle 23.03.2024 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 22.04.2024 mennessä.

***

M julkaisee "Mustarastaat tulivat" -albumin 1. maaliskuuta ja aloittaa sen myötä levynjulkaisukiertueen.

Juuri ennen kuumeen nousemista
lapsi ehti kertoa linnuista
Se tiesi niiden tulosta
ja että ne lentävät lujaa

M-artistinimen takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Minja Koski. M:n musiikki on uljaan mystistä elektropoppia, joka on täynnä lämmintä haikeutta, pehmeää minimalismia ja toismaallisten tarinoiden poukkoilevaa kujeilua. Tarinat ovat kuin tajunnan läikähdyksiä, faktan ja fiktion rajatilojen taivutusta, arkisen ja absurdin vinksahtaneita kohtaamisia. M on omintakeisella ilmaisullaan lunastanut paikkansa suomalaisen popskenen kiinnostavimpien artistien joukossa. Keikoilla Kosken lisäksi nähdään tuttuun tapaan kaikilla viidellä albumilla vaikuttaneet tuottaja-muusikko Miikka Ahlman sekä muusikot Aleksi Kaufmann, Jussi-Pekka Parviainen ja Simo Saukkola.Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Esteettömyydestä voi olla etukäteen yhteydessä ravintolan yleiseen numeroon 03 2250700.

Kommentoi tapahtumaa (0)