event-355480 event-355480

Näyttelyt

Wiurilan kesän Studionäyttely – Erik Creutziger, Kim Jotuni, Kreetta Järvenpää, Jenni Vakkilainen


Järjestäjä:Wiurilan kesä Contemporary ry
Paikka:Wiurilan kartanon näyttelytilat Kaariholvin Galleria ja Galleria Pääsky
Osoite:Viurilantie 126
24910 Salo
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Wiurilan kesän Studionäyttely – Erik Creutziger, Kim Jotuni, Kreetta Järvenpää, Jenni Vakkilainen

Näyttelyssä ovat mukana kuvataiteilija Erik Creutziger, kuvanveistäjä ja kuvataiteilija Kim Jotuni, taiteilija ja valokuvaajaKreetta Järvenpää sekä kuvataiteilija Jenni Vakkilainen.

Tulevan kesän näyttelyssä korostuvat ilo, huumori ja keveys. Kasvu, kypsyminen, kukoistus ja kuivuminen seuraavatsekä kesän kulkua että elämän vaiheita. Taiteilijoiden teokset muodostavat teemallisesti ja teknisesti toisiaan tukevan monimuotoisen kokonaisuuden.

Wiurilan kesän näyttelytilat sijaitsevat kaikki historiallisissa, osin alkuperäiskunnossaan olevissa talousrakennuksissa, eivätkä siten ole esteettömiä. Näyttelyyn on vapaa pääsy ja siihen voi tutustua virtuaalisesti esteettömässä Kaariholvin Galleriassa.

Alueella voi lisäksi vierailla Wiurilan kartanon koti- ja hevosvaunumuseossa, nauttia ravintolan antimista, pelata golfia ja padelia, ulkoilla sekä yöpyä.

Tarjoamme vapaan pääsyn kiinnostavaan ja monimuotoiseen nykytaidenäyttelyyn sekä mahdollisuuden samalla tutustua kartanon historiaan, talousrakennuksiin ja miljööseen. Wiurilan kesä kutsuu elämykseen!


Avoinna päivittäin klo 11-18, juhannuksena 21.-23.6. suljettu.


Kommentoi tapahtumaa (0)