event-173055 event-173055

Musiikki

JYKEVÄÄ ON RAKKAUS: AGENTS-MUSIIKKIKOMEDIA


Järjestäjä:Tampereen Työväen Teatteri
Paikka:TTT Suuri näyttämö
Osoite:Hämeenpuisto 28 - 32
33200 Tampere
Pääsymaksu:45

Lähde:Lippu.fi

JYKEVÄÄ ON RAKKAUS: AGENTS-MUSIIKKIKOMEDIA

Ruska, Lapin jylhät maisemat ja jossain siellä hortoilee eksyksissä keikkaputkessa kiitävä suosikkibändi Agents. Samaisissa maisemissa jököttää Morottajan Teboil. Siellä saa matkamies nauttia hyvin haudutettua kahvia ja rähmäviineriä. Niin tekee ainakin rakennusmies Asko, joka viettää 40-vuotissyntymäpäiviään. Tapaamme samaisen baarin jakkaralla myös ilotyttö Ninan, johon Asko palavasti rakastuu – eikä mikään ihme! Tilanteeseen sotkeutuu ilkeä sutenööri Volodja.

Agentsien musiikin, ystäviensä Killerin ja Jatkoroikan sekä Ninan rakkauden ansiosta Askon elämä solahtaa vauhdikkaiden käänteiden jälkeen lopulta oikeille ja onnellisille raiteilleen.

Mä jäin kii, Antaudun, Iso lemmen pala, Liikaa viinaa… Hauska ja riemukas musiikkikomedia soi suomalaisille tuttuja Agents-klassikoita. Voimme melkein nähdä Agentsien legendaariset solisitit Topi Sorsakosken, Rauli Badding Somerjoen ja Jorma Kääriäisen – ja niinhän me näemmekin.

”Rokki raikaa ja sielu soi!”, lupaa ohjaaja Tiina Brännare, joka on tuttu monista TTT:n menestysmusikaaleista (Liz, Marilyn).

Kommentoi tapahtumaa (0)