Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä
Event Lisää tapahtuma sivuille

Haluatko tapahtumallesi lisänäkyvyyttä? -Julkaise se ilmaiseksi Tapahtumainfo.fi sivuilla!
Tapahtumainfosta löydät kattavimman valikoiman Suomen tapahtumista.

Lisää tapahtuma
Event Mainosta sivuilla

Haluatko mainostaa tapahtumaasi näkyvämmin tai yrityksesi mainoksen tapahtumainfo.fi sivuille? Ota yhteyttä, niin hoidetaan asia kuntoon!

Mediakortti

Tapahtumainfon historia alkaa vuodesta 2012, jolloin se perustettiin LomaSuomi -lehden tapahtuma-alustaksi. Painetun lehden lopettamisen jälkeen Tapahtumainfo on jatkanut itsenäisenä tapahtuma-alustana, jonka päämääränä on yhdistää tapahtumien kävijät järjestettäviin tapahtumiin.

Sivustolta löydät Suomen laajimman kokoelman tapahtumia, jotka on jaettu eri tapahtuma-kategorioihin. Erilaisten tapahtumien kategorisoimisen tarkoituksena on helpottaa uusien tapahtumien löytämistä. Olitpa sitten kiinnostunut tietyn alueen kuten kotikaupunkisi tapahtumista, tai sitten tietyn tyyppisistä tapahtumista, kuten teatterista, urheilusta, elokuvista, messuista, näyttelyistä, musiikista tai kursseista. Tapahtumista löytyy erikseen koko perheelle tarkoitettuja tapahtumia ja monet tapahtumat ovat myös ilmaisia.

Kehitämme jatkuvasti tapahtumien löydettävyyttä, joten jos sinulla on hyviä ideoita, miten tätä voisi edelleen kehittää, niin kuulisimme näistä mielellämme. Lisäksi, jos huomaat sivuiltamme puuttuvan jonkun tapahtuman, niin tämän voit käydä lisäämässä sivuillemme. Kaikkia tapahtumia ei kuitenkaan tarvitse lisätä, koska saamme Lippu.fi, Ticketmasterin, Netticketin, Tahkon, Ticketin ja Museoliiton valikoimissa olevat tapahtumat ja nyt myös Finnkinon elokuvat tuotua automaattisesti sivuillemme. Etsimme jatkuvasti uusiakin rajapintoja, joista saisimme tapahtumia ladattua, joten jos sinulla on mielessä joku paikka, josta löytyisi kiinnostavia tapahtumia, niin laita siitä meille viestiä.

Koronakriisin iskiessä Suomeen halusimme kantaa vastuumme tapahtumia markkinoivana tahona ja tukea vaikeassa tilanteessa olevia tapahtumajärjestäjiä. Sitä varten avasimme uuden kategorian virtuaalitapahtumille (E-tapahtumat). Nämä ovat siis tapahtumia, joihin voit ottaa osaa omalta kotisohvaltasi. Emme näe tämän olevan pois varsinaisilta tapahtumilta, vaan tämä tukee osakseen koko tapahtumateollisuutta mahdollistaen matalan kynnyksen osallistua tapahtumaan. Saattaahan olla, että tapahtuman paikka, omat aikataulut tai kustannukset voisivat olla sellaisia, jotka koronan lisäksi ovat esteitä itse fyysiseen tapahtumaan osallistumiselle. Tulevaisuudessa tapahtumia järjestetäänkin varmasti ns. hybridinä, jolloin lipun voi ostaa paikan päälle tai osallistua siihen virtuaalisesti esimerkiksi omalta sohvalta. Tapahtumajärjestäjille koronan voittaminen luo varmasti uusia mahdollisuuksia. Koronan aikana järjestämättä jääneet tapahtumat luovat painetta päästä tapahtumiin ja tulevaisuudessa meillä on suuri määrä innokkaita ihmisiä osallistumassa tapahtumiin.

Tapahtumaterveisin,
Juha, Late ja Ujjawal
Tapahtumainfo.fi

Eventti Oy - 3162003-4