Olemme koonneet yksien sivujen alle Suomen laajimman valikoiman erilaisia tapahtumia sekä näyttelyitä ja näihin liittyvää sisältöä.  Tapahtumiin liittyvä data kertoo mitä, missä ja milloin tapahtumia on sekä tarkemmin minkä tyyppisistä tapahtumista on kysymys.

Tapahtumadata mahdollistaa päätöksenteon tueksi useita erilaisia käyttömahdollisuuksia. Dataamme on käytetty hyväksi mm. tapahtumatakuun korvausten määrän arvioimiseksi. Tapahtuman järjestäjälle tapahtumadata mahdollistaa tapahtuman ajan määrittämiseen tukea, koska saman alueen ja samaa genreä edustavat tapahtumat näkyvät datastamme.  Hotellien ja liikenneyritysten tarpeisiin  tapahtumadata mahdollistaa tuottojohtamisen (revenue managementin) tueksi dataa sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. 

Lähtökohtaisesti liiketoiminta itse tietää minkälaista tietoa se haluaa oman päätöksenteon tueksi. Kun meillä on tiedossa busineksen tekemä kysymys tapahtumien dataan liittyen, niin kartoitamme voimmeko tämän ratkaista nykyisellä tiedollamme tai tarvitseeko dataamme rikastaa. Olen rohkeasti yhteydesssä, jos teille herää mielenkiintoa asiaan liittyen.
 
eventti(@).eventti.net