Kittilä on erinomainen kohde talviurheilua ja -toimintaa varten. Kittilä on yksi kaunein osa Lappia. Kittilän maisemaa hallitsevat laajat tunturialueet. Kittilän kunta on tunnettu erityisesti Levin hiihtokeskuksesta. Levi on Suomen suurin matkailukeskus.

Levi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet talviaktiviteetteihin. Levin talvi on koettava itse. Levi-tunturin huipulla on hyvät näköalat ympäröivään luontoon.

Levi on ensiluokkainen laskettelukeskus. Levillä on suurimmillaan käytössä 44 laskettelurinnettä talvisaikaan. Rinteet ovat eri pituisia ja ne sopivat eritasoisille laskettelijoilla. Osa rinteistä on lapsille sopivia ja osa vaativalle laskijalle soveltuvia mustia rinteitä.

Levillä on laskettelun lisäksi erinomaiset mahdollisuudet lumilautailuun. Levillä on erityiset parkit temppulaskijoille. Levillä on South Park, joka on lähes kilometrin mittainen, Junior South Park, missä on pienempiä hyppyreitä, Mini Park pienimille lapsilla sekä Fun Park, missä on paljon vaativiakin reilejä ja bokseja laskijoille.

Levillä on kunnostettuja latuja jopa useampi sata kilometriä. Murtomaahiihto on erinomainen kuntoilumuoto. Levin alueella on hyvät puitteet hiihtämiseen. Kunnostetut ladut ovat turvallinen tapa käydä lyhyemmällä tai pitemmällä hiihtoretkellä. Tarvittaessa hiihtosukset voi vuokrata vuokraamosta. Parhaimmillaan Levin hiihtokeskus tarjoaa 230 kilometriä huollettua latuverkostoa, josta 28 kilometriä on valaistua latua.

Levillä on myös erinomaiset mahdollisuudet moottorikelkkailuun. Levin alueella on useita yrityksiä, jotka tarjoavat mahdollisuuksia safarimuotoisen moottorikelkkailuun. Ohjaajien vetämänä moottorikelkkailu maastossa on turvallinen harrastus. Opastettuun moottorikelkkailuun ei tarvita muuta kuin ajokortti.

Levillä voi kokea revontulet. Revontulet ovat tärkeä osa Lapin taikaa. Revontulien näkeminen on elämys, joka ei unohdu. Erityisesti ulkomaalaiselle, mutta myös suomalaiselle revontulet ovat hyvin taianomainen ja mystinen kokemus.

Levillä voi lähteä huskyajelulle. Huskyajelut ovat erinomainen keino irtautua arjesta. Huskyajeluista saa eniten irti pitkillä, jopa 20 kilometrin retkillä. Huskyajelulla tuntee olevansa yhtä luonnon kanssa. Huskyajelut ovat ohjaajien kanssa tehtäviä retkiä ja turvallisia.

Levillä voi käydä poroajelulla. Poroajelulla on samanlaista hurjaa vauhdin hurmaa ja luonnon kauneuden kokemusta kuin huskyajelullakin. Poro on perinteinen lappilainen vetojuhta. Kun käy lomalla Kittilässä, kannattaa ehdottomasti käydä poroajelulla.

Levillä voi kokeilla lumikenkäilyä. Suomalaiset ovat liikkuneet lumisessa ympäristössä perinteisesti suksilla. Kuitenkin lumikenkäily voi olla aidosti erilainen tapa liikkua luonnossa. Suomalainenkin voi huomata lumikenkäilyn edut ja liikkumistavan hauskuuden. Lumikenkäily on myöskin erinomainen liikuntatapa. Erityisesti öiseen aikaan otsalampun kanssa tehtävä liikkuminen on upea kokemus.

Levillä on liikkumisen lisäksi useita hotelleja ja ravintoloita, joissa voi viettää aikaa tai vaihtaa viihteelle. Levillä on ainakin 25 hotellia. Hotellien ravintoloissa käy esiintymässä livemusiikin esittäjiä. Ravintoloissa voi nauttia hyvästä ruoasta. Hotelleissa on myös paljon muitakin ajanviettotapoja, kuten kolikot, baarit ja muut viihtymismahdollisuudet.

Levi on Kittilän ja Lapin kaunis helmi. Levillä voi viettää aikaa ja hauskan loman. Levi tarjoaa erinomaiset puitteet talviurheiluun ja -toimintaan. Levillä on todella paljon mahdollisuuksia eksoottiseen liikkumiseen ja lomanviettoon. Levillä voi viettää hyvän loman.