Huumorin ja Satiirin Symposium 2019

Elokuva ja kirjallisuus

Järjestäjä:Ahlman
Paikka:Ahlman, Tampere
Sijainti:Hallilantie 24
33820 Tampere

Ajankohta:


Lahde: Tapahtumainfo

Kaikille komiikasta ja naurusta kiinnostuneille aikuisille avoin, maksuton tapahtuma Tampereella! Alaikäraja 16 v. Mukana muunmuassa: Kauko Röyhkä, Hassan Blasim, Minna Lindgren, Mari Mörö,David Arter, Maija Sirkjärvi, Jari Lyytimäki, Lassi Hyvärinen ja Jarno Hietalahti

Symposium Ahlmanilla Tampereella on osa Oriveden Opiston kevätkarnevaalitapahtumien vuonna 2006 alkanutta sarjaa. Alustajina eri alojen taiteilijoita ja tutkijoita, jotka puhuvat taiteen ja viihteen ilosta ja (tragi)komiikasta. Alustusten / luentojen jälkeen vapaa yleisökeskustelu.

Tapahtumallamme todistamme vääräksi G.B. Shawn moton: ”Mikään ei ole niin tylsää kuin huumorista puhuminen”.

Suositellaan etenkin sanataidetta ja muita taiteita sekä viihteitä harrastaville, jotka haluavat kehittää esteettistä luku- ja tulkintataitoaan sekä kehittää omaa taideilmaisuaan ja ilmaisutaitoaan huumorin, komiikan ja satiirin keinoja hyödyntäen. Antoisaa oppia tarjotaan myös tietotekstin tekijöille sekä eri alojen taiteilijoille ja taide- ja ilmaisuaineiden opettajille.

Tapahtuma antaa eväitä ironian, parodian sekä groteskin ymmärtämiseen ja huumorin ja satiirin keinojen hyödyntämiseen omassa työssä ja arkielämässä. Lisätavoitteena on kokonaisvaltainen kannustaminen hauskaan arkielämään sekä iloisiin töihin ja harrastuksiin.

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 1.3.2019 mennessä: www.ahlman.fi/huumorin-ja-satiirin-symposium-2019