event-192687 event-192687

Teatteri ja ooppera

Taneli ja Tunari taikavoimia etsimässä


Järjestäjä:Tervasaaren amfiteatteri
Paikka:Tervasaaren amfiteatteri
Osoite: Tervasaari
00170 Helsinki
Pääsymaksu:alk.12,50

Lähde:Tiketti

Taneli ja Tunari taikavoimia etsimässä

Taneli ja Tunari taikavoimia etsimässä

Numeroimattomat istumapaikat.
Lippujen varausaika 2 päivää.

Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi. Esityksen kesto noin 60 minuuttia.

Lapsiperheissä sattuu ja tapahtuu, eivätkä suunnitelmat aina pidä. Näin ollen voit vaihtaa lippusi toiseen esitykseen maksutta osoitteessa www.hithelsinki.com/tunari "Lippuvaraukset ja -vaihdot".

Aurinkoisella säällä muista hattu, aurinkolasit sekä aurinkorasva. Pienen sateen sattuessa käytä sadetakkia sateenvarjon sijasta, sillä muuten kaverisi ei ehkä näe näyttämölle. Viileällä ja tuulisella säällä pukeudu lämpimästi. Rankkasateen yllättäessä esitys keskeytetään. Näissä tapauksissa lippu käy johonkin toiseen esitykseen. Osoitteessa www.hithelsinki.com/tunari löytyy lomake, jolla voit vaihtaa lippusi uuteen esitykseen.

Esitystä ei saa kuvata tai tallentaa millään tavalla. Esityksen jälkeen näyttelijät ottavat mielellään kuvia lasten kanssa. Esityksen aikana pyydämme, että katsojat pysyvät katsomossa. Lastenvaunut voi omalla vastuulla jättää lipunmyyntipisteen luo tai tuoda katsomon taakse. Bussilinjat 16 ja 17 kulkevat lähelle. Tarkasta aikataulut Reittioppaasta. Muista myös kaupunkipyörä: lähin pyöräparkki Liisanpuistikossa! Maksullisia parkkipaikkoja löytyy Tervasaareen johtavalta sillalta ja Kruununhaan kadunvarsilta. Jos eksyt, soita puh. 044-976 7038.

Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan tapahtumajärjestäjälle mahdollisten peruutusten ja tiedottamisen vuoksi.

Kommentoi tapahtumaa (0)