event-187468 event-187468

Teatteri ja ooppera

Me Rosvolat
















Järjestäjä:Tikkurilan Teatteri
Paikka:Kotiseututalo Påkas
Osoite:Vanha Kuninkaalantie 2
01300 VANTAA Vantaa
Pääsymaksu:min 14.00 € - max 55.00

Lähde:Netticket

Me Rosvolat

Tänä kesänä Kotiseututalo Påkaksen pihaan kurvaa rosvoauto. Rosvoloiden perhe kaappaa epähuomiossa ryöstösaaliikseen Vainiston perheen retkieväiden lisäksi Viljan, ja niin alkaa Vilja Vainiston tähänastisen elämän jännittävin kesä! Vantaalaisen Siri Kolun rakastettuun Finlandia Junior -palkittuun kirjaan pohjautuva näytelmä tarjoilee makeaa mahan täydeltä: vauhtia ja vaaratilanteita, ryöstöretkiä sekä säkkikaupalla varastettua karkkia!

Tikkurilan Teatteri on esittänyt koko perheen kesäteatteria Kotiseututalo Påkaksen pihapiirissä jo vuodesta 1998. Kesäisestä teatteriretkestä idylliseen Påkaksen pihapiiriin onkin muodostunut jokavuotinen perinne monelle perheelle! Näyttämöllä nähdään Tikkurilan Teatterin aikuisia harrastajanäyttelijöitä sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun syventävän tason teatterioppilaita. Hauskassa esityksessä viihtyy varmasti koko perhe!

Käsikirjoitus: Selja Ahava Siri Kolun kirjan pohjalta
Ohjaus: Carita Välitalo
Puvustus: Anu Kamppila
Lavastus: Tomi Tikka
Rooleissa: Jenni Jokinen, Sini Keinänen, Viveka Lapila, Arttu Lavi, Susanna Melander, Charlie Nevander, Mikko Ravantti, Meri Seppälä, Pinja Stålhammar
Kesto: n. 2h (sis. väliajan)
Esityspaikka: Kotiseututalo Påkas, Vanha Kuninkaalantie 2, Vantaa
Ikäsuositus: koko perheelle! Alle 4-vuotias ilmaiseksi aikuisen seurassa. Vapaalippu tulee noutaa Tikkurilan Teatterin lippukassalta Kotiseututalo Påkaksen pihasta ennen esityksen alkua.

Liput ennakkoon (hinta sisältää NetTicketin palvelumaksut): 18€ / 14€ / 55€ kimppalippu (kaksi aikuista + kaksi lasta).
Ennakkomyynti: www.netticket.fi/tikkurilanteatteri
Ennakkolippuja voi myös ostaa Vantaa-infoista (Myyrmäki, Korso, Tikkurila) sekä Stockmann-tavarataloista.
Liput ovelta ja Tikkurilan Teatterin kautta varattuna: 20€ / 16€ / 60€ kimppalippu (kaksi aikuista + kaksi lasta)
Tikkurilan Teatterin varaus- ja infopuhelin: 044 013 0036 (ma-ke klo 12–15 ja 1h ennen esityksen alkua) tai liput [at] tikkurilanteatteri.fi (vastaamme sähköpostivarauksiin arkisin)
Huomioithan nämä kun tulet kesäteatteriin:
– Varatut liput tulee lunastaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua paikan päältä Påkaksen pihasta.
– Esitys on ulkona. Katsomomme ei ole katettu, joten sateisella säällä kannattaa varautua oikeanlaisin varustein. Katsomoon ei voi ottaa sateenvarjoja.
– Toimistollamme/Påkaksella ei ole ennakkolippujen myyntiä tai lunastusta, kaikki ennakkomyynti tapahtuu Netticketin ja Vantaa-infojen lipunmyyntien kautta.
– Pysäköinti Heurekan parkkipaikalla.
– Esityksen väliaikabuffetissa tarjolla pullaa, grillimakkaraa ja -maissia sekä muita herkkuja! Sekä buffetissa että lipunmyynnissä käy sekä kortti että käteinen.

Kommentoi tapahtumaa (0)