Lasten tapahtumat, Messut ja markkinat

SOMA Kauneuden&Muodin MiniExpo


Järjestäjä:SOMA MiniExpo
Paikka:Kauppakeskus REDI, 4. Krs
Osoite:Hermannin Rantatie 5
00580 Helsinki
Pääsymaksu:min 35 € - max 1000

Lähde:Tapahtumainfo

SOMA Kauneuden&Muodin MiniExpo

Soma on raikas kauneuden, hyvinvoinnin ja muodin messutapahtuma. Soma järjestetään ensimmäistä kertaa la 17.08.2019 10-18 vallatessaan Kauppakeskus Redi:n 4. kerroksen.

Aamu alkaa terveellisellä aamiaisella. Päivän aikana tarjolla hemmotteluhoitoja päästä varpaisiin, filleri-baari, huikean inspiroivia luentoja, erilaisia workshoppeja kuten meikki- ja stailauskoulu sekä muotinäytös.

Yoga Valo tarjoaa osallistujille joogatunteja koko päivän.

Skidit-festareiden innoittamana lipun hintaan sisältyy myös tunnin lapsiparkki kaikille ennakkoon ilmoittaneille (sisältää yhden lapsen per ranneke, toinen tunti 10 eur*).

tietysti luvassa myös yhteistyökumppaneidemme huikeita messuetuja, sekä pääsy Soma:n jatkobileisiin (k-18).

Kiinnostaisiko muuttumisleikki?

Valitsemme kolme messuille osallistuvaa mukaan muuttumisleikkiin, jossa alansa huiput tekevät sinulle totaalisen makeoverin. Muuttumisleikki sisältää hiusten leikkauksen ja värjäyksen, kasvo- ja käsihoidot, ripset ja kynnet sekä meikin, sekä kokonaan uuden outfitin sponsored by Redi:n liikkeet. Halutessasi olla mukana muuttumisleikissä tai ilmoittaa ystäväsi. Muuttumisleikki taltioidaan videolle, ja materiaalista tuotetaan minisarja SoMeen. k-18.

Mainosmallin ura ei katso ikää tai kokoa!

Messujen aikana on mahdollista myös osallistua mainosten koekuvauksiin ja pääsee halutessaan mainosmallitoimiston listoille.

Messuranneketta näyttämällä saat päivän aikana lisäksi alea Redi:n ravintoloista ja vaatekaupoista, sekä pääset Soma:n iltaeventtiin (k-18).

Messuille mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, joten ole nopea!