event-203108 event-203108

Musiikki, Lasten tapahtumat

MUUMIPERHEEN LAULURETKI


Järjestäjä:Muumiperheen lauluretki
Paikka:Tapiolasali, Espoon kulttuurikeskus
Osoite:Kulttuuriaukio 2
02100 Espoo
Pääsymaksu:12

Lähde:Lippu.fi

MUUMIPERHEEN LAULURETKI

Muumiperheen lauluretkellä matkataan tuttujen hahmojen ja mukavien tarinoiden kanssa Muumilaakson halki

Vuoden 2015 lastenlevyn Emman saanut Muumiperheen lauluretki lähtee kiertueelle halki Suomen! Marraskuussa alkava kiertue juhlistaa rakastettujen Muumien 70-vuotista tarinaa. Visuaalisissa konserteissa kuullaan Eija Ahvon ja Markus Bäckmanin tähdittämää seitsenhenkistä liveorkesteria.

Konsertin kesto on 50 minuuttia, ja kappaleiden välissä Eija Ahvo kertoo lapsille jännittäviä tarinoita lauluista sekä esittelee lavalla äänessä olevia klassisia soittimia.

Kokeneen lastenkirjailija Hannele Huovin sanoittamat ja omalla alallaan yhtä lailla ansioituneen Soili Perkiön säveltämät laulut puhuttelevat muumien ystäviä vauvasta vaariin, ja tunnelmat vaihtelevat Nuuskamuikkusen huilun sävelistä Pikku Myyn räppiin.

Matti Kallion (Värttinä) sovittamat kappaleet kuullaan kiertueella monipuolisen näyttelijä-laulaja Eija Ahvon sekä lukuisissa suosituissa lastenohjelmissa- ja elokuvissa kuullun ääninäyttelijä-laulaja Markus Bäckmanin tähdittämän seitsemänhenkisen livebändin esittäminä. Lisää tunnelmaa konsertteihin luovat ansioituneiden muumikuvittajien Riina ja Sami Kaarlan jokaiseen kappaleeseen luomat omat visuaaliset maailmansa.

EIJA AHVO, näyttelijä, laulaja, ohjaaja on tehnyt pitkän uran lasten kulttuurin edistäjänä Suomessa. Hän on ollut Suomen Unicefin Hyvän tahdon lähettiläs vuodesta 1986 lähtien ja hän sai Pro Finlandia mitalin vuonna 2018.

MARKUS BÄCKMAN on pitkän linjan laulaja ja äänityöläinen. Päätyönään hän dubbaa piirroselokuvia, tekee laulukeikkaa ja lukee äänikirjoja.

SOILI PERKIÖ, musiikkikasvatuksen lehtori Sibelius-Akatemiassa, lasten musiikin säveltäjä ja esittäjä, oppikirjailija.Soili Perkiö sai 2009 Lastenkulttuurin valtionpalkinon uraauurtavasta ja innostavasta työstä lapsiperheiden loru-, laulu- ja leikkiperinteen uudistamisessa ja vaalimisessa sekä kirjallisuus- ja musiikkikasvatuksen kehittämisestä aiempaa lapsilähtöisempään suuntaan.

Suositusikä: 2-6 vuotiaille

Konsertissa ei ole väliaikaa.

Kommentoi tapahtumaa (0)