event-197361 event-197361

Teatteri ja ooppera, Muut

ALL FEMALE PANEL, Lahti


Järjestäjä:All Female Panel
Paikka:Teatteri Vanha Juko, Sali
Osoite:Rautatienkatu 13
15110 Lahti
Pääsymaksu:25

Lähde:Lippu.fi

ALL FEMALE PANEL, Lahti

All Female Panel on rohkea, henkilökohtainen, poliittinen, absurdi, leikkisä, häpeämätön ja sopivan hullu. Koomikkokollektiivista löytyy niin taitavia yleisölämmittäjiä kuin syvällisiä ajattelijoitakin, eikä näiden muijien illoista puutu mitään. Nimestään huolimatta, tai juuri sen vuoksi, AFP:n illat ovat suunnattu aivan kaikille hyvän komiikan ystäville.

All Female Panel –koomikkokollektiivi on pyörittänyt loppuunmyytyä stand up –klubia Helsingissä syksystä 2017 alkaen. Lisäksi ryhmä on hurmannut saleja mm. Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä, Oulussa, Porissa, Rovaniemellä, Joensuussa sekä Sideways ja Rakkautta ja Anarkiaa -festivaaleilla.

Vuonna 2019 Suomen valloitus jatkuu, ja marraskuussa All Female Panel palaa Lahteen ja Vanhaan Jukoon. Liput loppuivat viimeksi kesken, joten älä aikaile niiden kanssa!

Kollektiivin vahvuus on toisiaan täydentävä monipuolisuus: sen muodostavat viisi koomikkoa: Ida Grönlund, Kaisa Pylkkänen, Saana Peltola, Anna Rimpelä ja Eeva Vekki. Kollektiivilla on takanaan yhteensä vuosikymmenten kokemus stand upista, jonka lisäksi kaikki ryhmän jäsenet ovat kunnostautuneet niin käsikirjoittajina kuin näyttelijöinäkin, ja tv:n puolella heitä tai heidän kädenjälkeään on voinut nähdä mm. ohjelmissa Stand up!, Noin viikon studio, MadCook, YleLeaks, Putous, Heikelä syndrooma, Noin viikon uutiset, Pirjo, Pitääkö olla huolissaan, Itse valtiaat, Naurun tasapaino ja Käenpesä. Anna Rimpelän esikoisromaani ”Pitkään meni ihan hyvin” ilmestyi tammikuussa 2018.

Lahdessa Vanhan Jukon lavalle astelevat Ida Grönlund, Kaisa Pylkkänen, Saana Peltola ja Anna Rimpelä.

www.allfemalepanel.com

la 30.11. klo 19

Kesto noin 2 h väliaikoineen.
Ei suositella alle 18-vuotiaille.

Kommentoi tapahtumaa (0)